Mamma till Wilma

Att man aldrig lär sig:(

Kategori: Allmänt

Här kommer en liten uppdatering om midsommar. Åkte till mamma i torsdags (24) bara för att vi skulle slippa gå upp så tidigt o stressa iväg till Morgan & Caroline där vi skulle fira midsommar, när vi kommer till mamma så är allt hur bra som helst o allt som de ska vara, sen så när vi hade kommit till Morgan o Caroline o varit där i ett par timmar så bröt typ helvetet loss, eller ja min mamma fick la ett utbrott typ, så hon pratade inte med oss o svarade knappt när vi pratade med henne eller nått.. De har ju varit ett jävla snack på henne om att jag måste bli sams med Caroline bara för att vi ska kunna umgås som en enda familj o när vi väl pratade under midsommar så verkade de som att de inte var så bra, för mamma blev hur sur som helst, Kan hålla på att skriva om henne hur länge som helst men jag har lite annat att göra just nu så detta får räcka för tillfället men mer lär de komma så håll utsikt:P
//Emma<3

Seg söndag.

Kategori: Allmänt

Herregud vilken seg/tråkig söndag de är idag då... kanske beror på att vädret inte riktigt är med oss denna dag men men man kan inte få allt man önskar sig direkt. Inatt så har man sovit väldigt bra faktiskt, Wilma vaknade vid 2 tiden inatt o var hungrig då gick jag upp o gav henne ersättningen o sen så sov hpn ända tills 5 imorses:) De var gudomligt att få sova så länge för de har inte hänt på väldigt länge:P Fast vi gick nog inte upp förrens klockan var runt 8 så vi måste ha somnat om en stund senare.. Hon är väldigt snäll på dagarna o man märker verkligen att hon börjar på att bli mer o mer vaken för varje dag som går=) Hon vill även se till så att hon får sin "gostid" hos mamma iaf, får hon inte de så blir de ingen bra dag alls. Är så stolt över att just hon är våran lilla dotter:) Hon växer o blir större för varje vecka som går, har märkt på hennes kläder som hon fick när vi kom hem med henne dom var flera mil för långa för henne men nu så passar dom perfekt=) Får väl se om hon har gått upp något mer på onsdag för då ska vi iväg till BVC igen för viktmätning.
Ja, hur mår jag då egentligen, jodå, jag mår allt bara bra:) Fast att de är hur jobbigt som helst att ha de rörigt hemma just nu bara för att vi håller på att packar ner allt inför flytten men men de får gå.. Orkar inte grovstäda nu direkt utan de får vänta tills den sista städningen. Annars så är de inte så mycket annat att klaga på.

Ha en bra dag!

//Emma<3

Strålande solsken.

Kategori: Allmänt

Värmen har verkligen slagit på stort idag:) Var uppe vid 9 tiden o då var de redan 28 grader på våran balkong trodde att jag skulle smälta bort. Så jag bestämde mig för att sitta o äta frukost ute på balkongen men de gick typ bara i 5 minuter för sen så kunde man inte sitta där ute mer blev lite väl varmt. Sen så har vi även varit på vårat första besök nere på BVC med Wilma=) De gick hur bra som helst. Vägde henne o nu så väger hon 3355 förra veckan så vägde hon 3085 så hon har allt gått upp en hel del, var till o med de dubbla än va våran barnmorska hade trott att hon skulle gå upp så de var bara bra, vi skulle bara fortsätta att göra de vi redan har gjort nu snart i en månads tid=) Känns superskönt att allt är som de ska med henne iaf.
När vi väl var klara där så skulle vi palla oss hem igen o då fick ja natruligtvis gå hem utan skor för jag hade fått stora flåsor av mina tofflor så de gjorde alldeles för ont att ha på sig dom hela vägen hem, men nu så har jag rätt så redigt ont i fötterna så jag ska snart palla mig till sängen så att jag kan vila upp fötterna ordentligt=) Hoppas att mina flåsor har gått ner lite tills imorgon annars så kan de bli lite problem om jag ska få på mig några andra skor imorgon. Hmm, jaja den som lever får se hur morgondagen blir=)
Nä, nu så ska jag gå o sova medans älsklingen ska svalka sig i ett bad.. (önskar att jag oxå fick bada)

Hoppas att ni har haft en bra dag på stranden eller vart ni nu har varit någonstans i denna värmen=)

//Emma<3