Mamma till Wilma

Stan

Kategori: Allmänt

Har varit framme på stan typ hela dagen. Känns i borde kropp o själ just nu. Inhandlat lite mer födelsedagspresenter till våran "groda" och naturligtvis så har de ju blivit en del filmer :) Mötte även upp Lars på stan o sen begav vi oss till Elake Måns för att äta lite o sen blev de systemet..! Mötte även upp Pierre som oxå skulle till systemet men då var vi redan på jysk så de var ju bara att gå glatt till torget o möta upp honom o vidare till bolaget senare :) Han hade lite otur med sin jägerflaska:S Tappade påsen o vips så läckte hela skiten, som tur var så var de bara en flaska som gick sönder men ändå, inte kul alls när något sådant händer.. Jaja, nu så sitter ja här med en som sitter o spelar på sin ds lr va de nu heter o älsk sitter lr rättare sagt halvligger på golvet o spelar på vårat xbox hehe superkul är de..NOT! Funderar ärligt på att gå o lägga mig, ögonen börjar att göra riktigt ont.
Kanske skulle ta o renskriva alla våra dvd:er som vi har skrivit ner på papper idag, bara våra boxar som ska inskrivas med så får vi lite ordning på dom med, ifall att man skulle låna ut någon/några. :P
De var allt för mig ikväll :)
/Emma

Huvudvärk deluxe

Kategori: Allmänt

Sitter här med världens huvudvärk o har precis tagit mig en klunkt med cola hoppas att skiten försvinner snart, har varit och mött Roland o Wilma på ica efter att dom hade varit o lämnat lite saker till Lars, så nu sitter vi och är sociala i vardagsrummet allihop för att Roland ska hjälpa Lars att formatera om hans dator nu. Wilma springer runt i sin gåstol o kör på allt o alla, livsfarligt att vara i närheten när hon sitter i den:D Men supergulligt att se när hon traskar i den som en liten stolt tupp.
Ja, tänkte skriva lite om hur de har gått med dom tabletterna jag fick av min läkare för en vecka sen men de finns inte så mkt att säga tyvärr, har inte fått ner dom överhuvudtaget:( Spyr upp dom så fort jag försöker..så nu ringde min läkare o hon ska skriva ut dom i tablettform istället så jag hoppas innerligt att jag får ner dom nu annars så vet ja inte vad jag gör.
Nä, om man skulle fundera på vad man ska äta idag o även ge Wilma lite mer mat. Tjingleing så länge:)
/Emma

Tisdag

Kategori: Allmänt

Usch, dagen har inte varit trökig så men jag har varit så trött. Men de ska verkligen bli skönt att gå o lägga sig snart..lr ja efter BB iaf;) Wilma är hur sprallig som helst o för varje dag så närmar sig hennes 1 års dag. Är med blandade känslor som jag kommer att ha den dagen, fast på ett positivt sätt självklart, hon är så stor redan o tiden har gått alldeles för fort som alla småbarns föräldrar vet om. Man får verkligen ta vara på tiden som man har med dom o bara njuta för fulla muggar.
Igår så var vi ute hos min mamma och grillade lite o alla var på bra humör o mamma lyssnade verkligen på mig när vi satt ute och pratade bara hon o jag medans Roland & Wilma låg uppe i hennes sovrum o tog en tupplur :) Hur söta som helst var dom:) Första gången på väldigt länge som hon har lyssnat på vad jag har o säga o vad jag tycker om saker o ting, så vi kanske har kommit till en första punkt på våran realation. "Börja om från början".
Nä, nu ska jag ta mig lite chokladpudding med grädde o fortsätta kolla på BB.
/Emma

Söndag

Kategori: Allmänt

Inte gjort mkt.. Wilma har sovit ända till 10 idag fast hon hade nog sovit ännu längre om jag inte hade gått in till henne:D Men men sovmorgon som heter duga. Vi vaknade vid 9 tiden pga att solen sken in rätt i sovrummet så då var de lite svårt att sova. Nu fick vi besök av Emma & Victoria så ska umgås med dom en stund o sen blir de färgning av Emmas hår. Och eventuellt en promenad för att komma ut lite.
/Emma

Vårmarknad

Kategori: Allmänt

Idag vart de åter dags för vårmarknaden och tivolit här. Började att gå igenom marknaden vid 10.00 och värmen var väl inte med oss direkt hela tiden men mellan varven så var de rätt så gött faktiskt med tanke på att marknaden låg nere vid vattnet typ. Emma, o jag köpte en sen födelsedagspresent till Maddis, en tshirt som det stod I <3 Justin Bieber :) Sen så hittade Roland o jag 2 stycken tshirts till Wilma den ena var:
Och sen hittade vi en annan men orkar inte tagit bild på den...än.:) De stod Farmors Idol:) supergullig var dom.
Älsklingen köpte lite marknads chips som vi brukar göra och sen köpte vi även en ballong men sen så lossnade den så den flög iväg så jag fick gå tillbaka o köpa en ny, som tur var så fanns de en likadan fast i en annan färg då, men de gick ju bra. Gick även en sväng på Tivolit så att Emmas dotter Victoria fick åka lite karuseller då var hon som nöjdast:
Fanns även en till som var på sitt gladaste humör ;)
Tack alla som var med o förgyllde dagen :)
/Emma

Årets första grillning

Kategori: Allmänt

ska ske idag :) Ska bli riktigt gott faktiskt för då känner man verkligen att sommaren snart är här hos oss. Igårdagen med mitt besök på vårdcentralen blev väl som jag hade hoppats på, men ändå inte. Fick träffa en tjej denna gång pga att min läkare hade gått i pension, men den jag fick igår förstod verkligen vad jag hade gått igenom så vi kom överens om att jag skulle börja med tabletter igen för jag har ju en depretion (stavning?) som jag mkt väl visste om men engetligen inte ha velat erkänna för mig själv man vill ju må så bra som möjligt utan en jäkla massa prepatat som dom annars är väldigt duktiga på att skriva ut. Men jag kommer att få andra mediciner än dom jag gick på innan för dom hjälpte bara ett tag sen så tog typ "energin" slut igen, men nu är de några andra som sagt o på dom så kan jag få mer ångest dom 2 första veckorna o herregud tänkte ja men de fanns tydligen något som jag skulle ta ifall att ångesten blev värre så de är ju bra de annars så skulle jag nog aldrig fixa detta. Ska gå o hämta ut dom imorgon hade jag tänk så får vi se när lr hur jag ska börja med dom.
Jaja, de var allt för mig för idag hoppas att ni har en bra dag o tar vara på solen:)
//Emma<3

2011-04-16

Kategori: Allmänt

Dagen började vid halv 10 här hemma, Wilma gav mig en hel timme mer sömn innan hon ville gå upp så att göra morgon vid halv 10 blev ju hur bra som helst. Vi har busat o lekt hela dagen typ. Även hunnit med att se på två filmer som gick på teven idag: Eva & Adam Fyra födelsedagar och ett fiasko, 10 orsaker att hata dig.
Sen blev de en tripp till affären oå eftermiddagen o när vi kommer ner i källaren o ska öppna ytterdörren så gick den inte att låsa upp :O Blev rätt så förbannad för jag stod där nere i minst fem minuter utan att skiten öppnade men sen fick jag äntligen upp dörren efter mycket om o men. När vi kom hem så satte vi oss i vardagsrummet o lekte lite till. Wilma var så trött så hon ville helst gå o lägga sig vid 6 tiden redan men jag fick henne till att gå o lägga sig vid halv 7 istället för då somnade hon i min famn så jag ville inte plåga henne mer utan gick o bytte blöja på henne o tog på henne pyjamasen o sen blev de natti natti :) Sen vaknade hon igen vid 8 tiden för att hon ville ha mat så då var de bara att palla sig ut i köket o fixa i ordning de till min prinsessa:) Har hört henne nu en stund efter så hon har kanske inte riktigt ätit upp lr så var hon bara lite hungrig får se om hon somnar om igen lr så.
Älsklingen har varit borta nu sen igår eftermiddag o saknaden är stor såklart. Men rätt så skönt att få lite egen tid för sig själv när Wilma har lagt sig med. Önskar bara att de kunde bli måndag eftermiddag så att älsk kommer hem igen<3
//Emma

Hallå!

Kategori: Allmänt

Vad har hänt med min header lr vad de heter?? Den e ju borta :O Någon som vet hur man gör för att få tillbak de man hade??
//Emma

...

Kategori: Allmänt

Jag blir så trött på mitt liv ibland, ösnkar att jag kunde gå under jorden o aldrig återvända!

Matvägrar

Kategori: Allmänt

Dagen har varit ganska så bra faktiskt, gick till mammagruppen som vanligt o de var riktigt skönt att komma iväg, sen så gick vi hem o skulle försök att få i Wilma lite middag men de gick fan inte, hon äter inte burkmat o hon äter inte vanlig mat heller..:S Fattar inte hur vi ska göra för att hon ska få i sig middag?!?! Får typ panik när hon inte äter..Iof så äter hon ju gröt, välling o yogurt..Men herregud de kan hon ju inte enbart leva på?? Har prövat alla knep men de funkar inte.. Paniken bara kryper i mig när jag sitter med henne o ska försöka få i henne maten, antingen så spottar hon ut maten lr så gör hon så att hon typ kvälver o får upp maten, e ju fan hemskt att lyssna på o sen så vill hon inte ha mer mat! Skitjobbigt är de men man får väl utgå ifrån att situationen är som den är..Ska ju till BVC imorgon så vi får se vad dom har att säga angående detta ämne.
Kvällen har varit lugnt, jag somnade typ en stund efter att Roland hade åkt o var lika trött när klockan blev 9 men de var ju bara att gå upp o se En unge i minuten o även se till så att jag höll mig vaken.. tills jag ska gå o lägga mig nu efter BB...! Superskönt att Vanessa fick lämna fy fan vad hon ställer till bråk o inget är hennes fel.. Hatar såna människor.
//Emma

Söndag

Kategori: Allmänt

Veckofinal i BB ikväll, undra vem som åker ut? Vanessa, Rodney & Patrik är nominerade så vi får väl se vem de blir som svenska folket vill ha bort. Ska iaf försöka att se de om jag inte har somnat innan :( Riktigt trött idag. Men men får försöka att hålla mig sysselsatt så funkar de nog. Dagen har varit trist, skulle gå ut men orken fanns inte riktigt så de får vi ta imorgon när vi ändå ska till mammagruppen, känner inte för att gå dit egentligen men men får la stå ut o se glad ut helt enkelt. Imorgon så ska förresten Förskolan ringa mig för att prata om Wilmas plats..:) Ska bli spännande o se när inskolningen börjar. Vet iaf att de blir i Maj men mer än så har ja ingen aning om. Men de känns så stort när ens barn ska börja på dagis..Undra hur man kommer att reagera den dagen man ska lämna henne där..Usch får ju ångest bara jag tänker på de.
Älskar verkligen min familj<3 Ni e det bästa som har hänt mig. Massa kärlek till er<3
//Emma

Skilda Världar

Kategori: Allmänt

har dagen gått åt att kolla på typ! Har inte funnit något att göra, lr rättare sagt jag har inte haft energin för den e bortblåst. Får väl se när den har lust att infinna sig igen. Wilma sitter i sin gåstol o har kommit på hur man drar ut lådorna ur våran garderob i sovrummet så nu sitter hon o plockar ur massvis med kläder ur lådorna...Kul...:) Tänk vad lite som roar dom små. Snart e de läggdags för henne o då ska jag städa undan lite i köket hade ja tänkt o umgås med våran skadade kisse, hon har slutat med medicinen nu o hon stödjer på benet redan, trodde att de skulle ta längre tid men tydligen inte, ska bli skönt när hon får komma ut till dom andra igen. Men de e ju bara 2 veckor kvar=) Var ju på arbetsförmedligen i tisdags o de var ju verkligen upplyftande lr inte, fy fan va jag hatar min handläggare på Försäkringskassan... Om dom någonsin kunde sätta sig in i ens situation så skulle man kanske slippa alla jävla dumma frågor dom har att komma med.. STÖRD!!! Usch, gillar verkligen inte honom. Dom tror att jag ska kunna ut o jobba HELTID...Lycka till säger ja då! ÄVen fast att de var många år sen som jag gick in i väggen, men jag kämpar ju för fan varje dag med skiten..Önskar verkligen innerligt att jag kunde må som jag mådde förr men de har jag redan insett att de kommer jag aldrig att göra. Vi får se vad min läkare tycker om saken o vad jag e kababel (stavning?) till. Frågade även om jag inte kunde få återvända till AnnaV som jag var när jag flyttade hit men då säger min handläggare på Ams att jag e för BRA för att gå där :O Öh, okej! Men vad ska jag göra då de kanske e dom enda timmarna som jag klarar av att ha någon "aktivitet" Jaja, vi får se hur allt slutar i mitten av April.
Nu ska jag se om dottern här vill sova om en stund, riktigt trött e hon igen.. (sovit hela dagen typ)
//Emma