Mamma till Wilma

....

Kategori: Allmänt

Vilken dag! Önskar att humöret kunde ha varit annorlunda men fy satan va de har varit jobbigt att vara mig idag, sovit de har jag knappt gjort. Men när jag väl har kunnat sova ja, då har ju Wilma varit vaken o inte velat sova en stund brevid mig så de var ju bara att stå ut o försöka att hålla sig vaken tills man ska gå o lägga sig men de e ju inte de allra lättaste direkt!
Men men de blir ju så när ens sambo jobbar men än hela dagarna känns de som. Får aldrig riktigt den chansen att sova ut tyvärr:( Men men varför sova när man kan göra de när man e död sen. Dagen har ju varit väldigt seg pga att man inte får sova ordentligt så de har inte blivit mycket gjort från min sida förutom att ha tagit hand om prinsessan såklart=) Även suttit o kollat på Tre Kronor sista säsongen o nu så är vi inne på de allra sista avsnittet:( Så ska bli spännande o se hur de slutar för jag har för mig att alla kommer tillbaka igen, men som de ser ut nu så verkar ju ingen komma tillbaka o hur ska alla hinna tillbax när avsnittet bara är 45 minuter??:O Jaja, de kanske funkar men de återsår att se imorgon de. Sen blir de till att kolla första säsongen av Skilda Världar=) Wiiie
Usch, kan inte klockan gå snabbare...vill ju att BB ska börja...NUUUUUU!!!
//Emma

Tråkigaste dagen på hela veckan

Kategori: Allmänt

Förra söndagen så slutade alla dom program som ja/vi ser på.. One Tree Hill (återkommer i sommar) & Solsidan, så denna söndag finns de INGET att se på teven..Hur surt som helst, men men då får jag mer tid till att göra massvis med annat tills ikväll då jag ska se BB som vanligt=) Hoppas innerligt på att Roza får lämna ikväll, ingen som orkar med henne längre o hennes gråt o små utbrott jämt o ständigt... !
Älsklingen jobbar som vanligt idag & Wilma ligger o sover igen. Hon måste vara en trött lite tjej idag. Ska snart gå in o väcka henne så att jag får umgås lite mer än en halvtimme åt gången med henne. Ska fixa lite i köket sen oxå. Ja, helgen den har rusat iväg som vanligt, igår så var vi ute till arenan för att kolla på en masssvis med bilar, inte mitt största intresse kanske men hade iaf sällkap av Emma & hennes dotter Victoria så de blev en lång promenad dit, sen så åkte Roland o jobbade o vi skulle fixa våfflor för att varken vi lr Emma hade ätit de när den dagen var så de gjorde vi...Massvis med gott=) Flera år sen som jag åt de sist.
Ja, just de ja.. Var ju inne på Åhléns o köpte 1:a säsongen av Skilda Världar igår med:) 17 timmars tittande där så de lär nog kanske ta en stund innan jag har kollat klart på den säsongen.. kanske:P
Nä, nu ska jag gå i o väcka mammas hjärta som ligger o nannar:)
//Emma

Apoteket

Kategori: Allmänt

Idag var mamma här en sväng så att jag kunde gå iväg till apoteket o köpa medicin till Skrållan, ville inte lämna henne helt själv med tanke på att hon är inhägnad i köket o hon klättrar gärna på gallret o de får hon inte göra så mamma hade ett extra koll på henne o sen så fick jag lite barnvakt så att jag slapp ta ut Wilma bara för en sådan kort sväng medan hon ändå var här. Var nog skönt för mamma att få ha Wilma lite för sig själv. Vi blev inte osams idag o de var nog första gången på evigheter som vi inte blev osams. Jaja, sen när hon åkte hem så ställde jag Wilma på golvet för att se om hon ville ta ett par steg o visst gjorde hon de medans jag hållde henne i armarna:) Så duktig hon e mammas hjärta<3 Synd bara att pappa inte var hemma o såg de :(
Nä, usch nu börjar jag på att bli riktigt trött här, kanske dags att ta sig något o äta o sen lägga sig o sova så att man e pigg imorgon bitti när Wilma vill göra morgon=)
//Emma

Ny start på veckan!

Kategori: Allmänt

Dagen kunde ju inte ha börjat sämre :( Måste fundera om de är värt pengarna o om de går att få de bra igen. Helvete säger ja bara.. Varför?? Hur kunde de hända här hemma? Obegripligt. Jaja, de har hänt o kan inte göras ogjort men jag hoppas innerligt att de kommer att sluta bra, de märkts i eftermiddag. Annars så rullar de på här hemma, har köpt min brors säng så den bärde vi upp ifrån källaren igår o fy fan säger ja bara va tung den madrassen var.. Usch! Men de kommer att bli snyggt när de väl är ihopskruvat o sånt=)
Wilma går fortfarande på pencelin o mår mycket bättre så de e grymt skönt, men vi stannar hemma idag ifrån mammagruppen för att vara på den säkra sidan ifall att alla hennes baciller inte e borta efter förkylningen. Älsklingen är iväg på sitt möte som vanligt på måndagar i Borås/Malmö...kommer hem vid 5 tiden i eftermiddag skulle ja tro. Skulle iväg o kolla om de finns överdrag till den maddrass som vi ska ha för den e lite skitig efter att den har stått i våran källare på golvet.. Så allt skit går inte bort så de vore ju perfekt o ha ett överdrag till den då, tills vi har en maskin som vi kan göra rent den med.
Jo, just de ja min mamma var här igår, o de gick ju som de gick.. Hon klagade natruligtvis på att vi inte har varit hos henne så mycket sen Wilma kom men hallå.. Är de bara vårat ansvar att åka fram o tillbaka bara för att hon bor i hus o man kan vara ute i trädgården på sommaren?? Så vi fick typ skit för att vi bor i en lägenhet de är ungerfär därför som hon inte kommer hit så ofta.. Men förlåt mig för att vi inte har råd att bo i hus.. Kärring..Jäv...el...! Sen så ville hon att jag skulle övningsköra med henne för hon tyckte att jag borde ha körkort men aldrig att jag kommer övningsköra med henne.. Hennes bil är ju inte ens okej att öveningsköra i men de skiter hon tydligen.. O sen så tror hon tydligen att de bara är att ta körkort men hur ska jag kunna göra de när hon har tagit alla mina pengar som jag skulle ha till mitt körkort.. O hon säger till mig att hon ska hjälpa MIG med dom pengarna.. HAHA, de måste ju vara årets största skämt!
Ska gå o lugna ner mig lite o försöka hitta nått att äta.. :)
//Emma

Sjuk!

Kategori: Allmänt

Jaha, nu har man fått skiten..förkylning o halsont :( fy fan va trist. Idag har jag inte alls varit på mitt bästa humör direkt:/ Lär ju bero på att jag e sjuk o aldrig får vila mer än 10 minuter om dagen.. :S Jaja, de e väl sådant man får ta. Blir ju inte bättre utan värre o värre för varje dag som går... Näsan rinner som en jäkla vattenkran o de är hur jobbigt som helst.. Hade varit bättre om jag hade varit täppt i näsan men men de kanske kommer de med.. Inget ja längtar efter så men de vore bättre o ha de istället för en vattenkran :P
Tror dessvärre att jag har smittat ner Wilma igen:( Usch, skiten bara går runt o runt här hemma nu. Hinner aldrig bli helt frisk innan man e sjuk igen.. Vem fan va de som skapade alla dessa sjukdomar??? Dom e inte välkomnande någonstans.
Så dagen har gått åt att försöka vila men de har jag ju inte lyckats med då pga att jag har Wilma hemma men de ska jag ta igen nu när hon har gått o lagt sig för natten.. Blir en tidig kväll för mig iaf. Ska lägga mig i sängen sen o invänta Big Brother.. de får jag INTE somna ifrån ;)
Vem/vilka är era favoriter i årets BB?
//Emma

Snart så

Kategori: Allmänt

börjar Big Brother igen:) Hur kul som helst att se på när folk gör bort sig totalt i tv, dom flesta säger innan dom går in i huset att dom aldrig ska ha sex o när dom väl har kommit in i huset så är de helt annat.. hehe! Varför lova en sådan sak egentligen!! Hehe.
Jaja, vad har dagen erbjudit idag då, jo inte så värst mycket om jag ska vara ärlig. Jag har bara varit hemma och gått o småpysslat lite då o då. Älsklingen har varit ledig enda fram tills 8 ikväll så jag lär ju få somna själv ikväll/natt för tror knappast att jag e vaken när han kommer hem! Ska ju upp tidigt imorgon o fika med en vän på förmiddagen=) Ska försöka att hinna o duscha imorgon bitti oxå.. (orka) hehe
Nä, de var allt för mig idag.
//Emma - Missond