Mamma till Wilma

Mvc

Kategori: Allmänt

Har haft en fruktansvärd natt, somnade kanske runt 00:00 igår o vaknade igen vid 2 o var hur pigg som helst låg där o vände o vred på mig o bläddrade bland kanalerna på teven men inget vettigt fanns som vanligt vid den tiden på nätterna. Så när jag hade lessnat på att ligga där o se dum ut så gick jag upp för att ta mig ett par mackor o sätta mig vid datan en stund o då var klockan halv 5 så de var ju nästan ingen idé att gå o lägga sig igen men de gjorde jag vid 5 tiden men somnade aldrig riktigt in ordentligt så jag gav upp vid halv 10 o nu så sitter jag här o är hur trött som helst men jag får inte gå o lägga mig förrens de är dags.. Som de typ har känts att de har varit hela dagen^^ Hade ett möte idag hos våran barnmorska som äntligen har kommit hem ifrån Thailand:) O ni kan inte gissa hur underbart de var att få träffa henne igen. Pratade om allt som jag hade gått inne med som jag inte ville ta upp med någon annan. Sen så blev de en hel del prat om bebisens vändning:( Den ligger just nu med huvudet upp o rumpan ner o de har den i stort sett gjort hela graviditeten så nu ska vi in o kolla om den har vänt på sig tills på måndag o har den inte gjort detta så blir de en tripp till KSS för att göra ett vändningsförsök o lyckas dom inte med detta o vända på honom/henne eller att den vänder sig tillbaka så kommer de att bli ett planerat kejsarsnitt:/ Vet inte hur jag ställer mig till detta egentligen, mina känslor inför detta känns ganska så tomma just nu. Men huvudsaken är att de blir bra i slutändan men visst hade de varit bra om den lille krabbraten kan lägga sig som den ska för de lär ju inte direkt vara behagligt att göra ett vändningsförsök:S Men men mer om detta o vad som kommer att hända kommer att komma upp i denna blogg under nästa vecka (måndag).
Annars så var allt jättebra, bebisens hjärtljud låg på 135 idag fast de pendlade ju både upp o ner men de är en underbar känsla att få höra sitt barns hjärtljud:) Blir glad i hela kroppen=)
Nu så önskar jag att klockan kunde bli 9 för då ska jag bänka mig framför teven o se på Criminal Minds om jag inte väljer att lägga mig i sängen o kolla på de vill säga^^

Over and out
//Emma<3

Solsken=)

Kategori: Allmänt

Dagen har varit ganska så bra idag, vaknade vid 10 tiden o kände mig som en klubbad säl typ..hehe men ändå så gick jag upp o åt frukost, sen efter att älsklingen hade slutat att jobba så tog vi oss en promenad fram till stan för att kolla runt lite grann. Efter de så gick vi till ICA för att kolla på vad vi skulle ha till middag o väl där så träffade vi på Emma & Victoria:) Alltid lika trevligt. 
Väl hemma så fick vi middagsbesök av Anders o de finns ingen tråkig stund när han e närvarande direkt^^ Så vi satte oss för att kolla på Blue Crush medans vi åt maten. Sen så inväntade jag bara att Desperata Hemmafruar skulle börja:) O nu så sitter jag här o kladdar ner va jag har hittat på idag, blir snart till att gå o lägga sig o sova är inte så jättetrött men jag hoppas att jag blir de snart.

P.S Fick även en sen 1 år o 3 månaders present av älsklingen idag... Dom första 2 säsongerna av One Tree Hill & Sen så fick jag dom 3 dvd filmerna av Wild kids som jag har.. Fast jag fick 3, 4 & 6 för 5:an var tydligen slut. Nu får de bli stopp på detta inlägg.. Hoppas att ni har haft en lika bra dag som jag/vi har haft<3

Over and Out
//Emma<3

Skälvum

Kategori: Allmänt

Har varit på kalas i Skälvum för att fira att Sandra har fyllt år:) Grattis i efterskott. Åkte dit vid 13:20 o åkte hem vid 18:20 så de var ju några timmar de blev där, men trevligt var de allt=) Fick god kycklingsallad o glass till efterätt, tackar man aldrig nej till=) De var riktigt skönt att komma hem o bara ta de lilla lugna resten av kvällen, kanske blir ett litet bad i afton om jag orkar att fylla upp badkaret^^ Eller så blir de att jag sätter mig i soffan o löser lite korsord o myser med lilla Molly "mammas katt" Hon har ju inte sett mig/oss på nästan hela eftermiddagen så vi får ägna oss lite tid åt våra små godingar här hemma. Nu så sitter vi o väntar på att Lars ska komma hit o hämta sitt wii så vi får väl se när han väl dyker upp. Men nu så blir de nog några mackor o se resten av Så ska de låta!

Over and out!

//Emma<3


Optiker

Kategori: Allmänt

Hade en tid hos optikern idag vid halv 3, var lite smått nervös över hur dåligt jag egentligen ser...o de fick jag ju bevisat idag att jag ser fruktansvärt dåligt, jag ser 40% klart med båda ögonen så jag e ganska stort behov av glasögon kan man ju säga, men sen så kommer jag att se 100% klart igen:) Känns nästan som att världen kommer att bli som ny för lilla mig, har haft dessa problem med ögonen i över 2 år o nu så har jag lessnat på att behöva sitta hur nära teven som helst för att jag ska kunna se texten om man kollar på en engelsk film, rätt så störande kan jag lova er o väldigt ansträngade för ögonen oxå, så de är ju inte så konstigt att jag bara ser 40% klart egentligen. Valde även ut 3 par glasögon som jag kommer att ha, ett par kommer dom enbart att göra till solglasögon o de är ju skitbra för då slipper jag se dåligt om jag skulle behöva använda solglasögonen. Kommer att få 3 par för 3600 så de är inga pengar när man får 3 par glasögon:) Har man lite att variera på med:D Men fy va ovant de kommer att bli att se sig själv i spegeln den närmsta tiden o då ska vi inte ens snacka på hur de kommer att bli när jag ska gå ut på stan med dom, folk lär ju stirra som bara den eller så e det bara jag som inbillar mig de, fast dom lär nog kolla lite snett på en bara för att man inte är van att bära glasögon. Men men de ska la gå bra de med i framtiden:D Huvudsaken är att jag kan se allt som vanligt utan att behöva kisa med ögonen o se suddigt vart jag än går.
Jaja, nog pratat om mitt synfel.. Sitter o väntar på att älsklingen ska kolla klart på TopGear så att vi kan gå o lägga oss sen o kolla på den nya Wallander filmen - Arvet!

Over and Out
//Emma<3


Fredag

Kategori: Allmänt

Då har helgen börjat, har inte blivit mycket gjort idag, jag har legat o typ sovit en stund o sen så har jag kollat på teven nästan hela dagen. Älsklingen har blivit sjuk här nu förkyld som bara den:( Han tror att han e på väg att få maginfluensa o får ha de så ska jag åka till mamma så fort som möjligt för jag vill då faan inte ha skiten, men får han den så lär ju jag få den ändå senare.. Egentligen så undrar jag vem som kom på den sjuka idén med att vi människor ska få massa sjukdomar o grejor?? Finns så mycket annat roligt att göra än att ligga hemma o vara sjuk o tycka synd om sig själv^^ Nä, jag tycker att sjukdomar borde förbjudas från o med nu lr hur??
Vi får ta i trä o hoppas att både jag o älsklingen klarar oss ifrån maginfluensan denna gång iaf. Nä, nu så blir de snart sängen här iaf för min del, känner att jag behöver lägga mig ner o ta de lilla lugna så att inget annat händer..:)

Over and out!

//Emma<3

Välkommen till min nya blogg!

Kategori: Allmänt

Då har man skaffat sig en till blogg då, vet egentligen inte varför men de e nog meningen att en av dessa bloggar jag har ska enbart gå till graviditeten som är kvar o sen livet efter förlossningen:) Å, den andre får bli till alldagliga händelser om mig eller när jag bara vill skriva av mig lite^^ Återkommer senare med vilken blogg som blir till vad!