Mamma till Wilma

Längesen

Kategori: Allmänt

Herregud vad längesen de var som jag skrev något i bloggen..Bloggtorka tror jag lr så har de hänt så mycket som man inte orkar skriva ner.
I Januari så började min praktik på Lidköpings Ridklubb här i stan o satan vad nervös jag var men som tur var så hade jag med mig en ifrån Projektet Fenix som jag går på så allt gick så bra så. Nu har jag varit där över en månad o jag trivs som fisken i vattnet:) Kan alla rutiner och personalen är hur trevlig som helt o dom känner att dom kan lita på mig och vet att jag fixar de som jag ska göra=) De som tar lite tid är ju själva mockningen efter att hästarna är ute men nu så går de mycket fortare än va de gjorde förut o sen så har vi ju dom här älskade hö påsarna som man ska väga så att hästarna får rätt mängd med hö varje morgon & eftermiddag.
Har även ökat på mina arbetstider så nu går jag 8-2 måndag, onsdag & fredag och resten av dagarna går jag till 4. Mitt mål är att jag ska komma upp till heltid varje dag men de får nog vänta en lr två veckor till sen så blir de nog heltid tills praktiken är slut den 2 april :(
Här hemma så är de mesta som vanligt, vi har alla legat magsjuka förra veckan och i torsdag så blev Wilma sjuk igen lr ja hon spydde på dagis så älsklingen fick åka o hämta hem henne så jag var hemma med henne igår ifall att de skulle vara smittsamt men de tror jag inte att de var för ingen av oss andra mår dåligt så de var nog bara något som kom såhär i efterhand.
Vi har förresten fått tillökning i familjen av dessa:
Så nu vet ni att jag lever iaf..(dom som nu läser min blogg) haha! Ska försöka att lägga lite mer tid på bloggen men de kanske blir på helgerna men men bättre än inget inlägg lr hur?
Puss&Kram