Mamma till Wilma

Barnmottagning & Mammagrupp

Kategori: Allmänt

I måndags så hade vi en tid hos våran barnläkare på Barnmottagningen och de blev goda resultat därifrån, hon behöver inte ha någon mer koll på Wilma utan nu blir de enbart när dom har dom vanliga kontrollerna:) Känns hur skönt som helst kan jag lova.
Sen vid 1 tiden så fick vi skjuts till mammagruppen och där fick vi träffa en del nya ansikten denna gång! Var riktigt kul faktiskt och typ hälften av dom bor i Drömstan.. haha!
Finns en del saker att berätta men tänker inte ta upp de här ännu för jag blev så arg när jag fick reda på vad de gällde så skämdes jag inte innan så gör jag de nu!
Är ju för fan oförlåtligt!
Något mer roligare dock är att Wilma går mer o mer nu o vi kunde inte vara stoltare över våran tjej<3
Du är mitt allt<3 Du lyser upp min dag med ditt goa smile=) Våran ögonsten, vi älskar dig av hela våra hjärtan<3
Nu blir de till att sova så att man orkar upp o lämna henne till dagis imorgon bitti.
Puss

2011-08-24

Kategori: Allmänt

Lämnade Wilma på dagis i morse o när jag kom hem så låg älsklingen fortfarande o sov så jag satte mig vid datorn o kollade runt lite, fick ett meddelande ifrån Emma som undrade om jag ville med till ica o möta upp Linda & Mikiz så de gjorde ja o efter att vi hade varit på ica i över en timme så gick vi hem till Emmas mamma o satte oss o började spela Yatzy :) Vann och förlorade gjorde man hehe! Satt o drack cola o käkade chips urtidigt på förmiddagen.. kanske inte den bästa frukosten men men, efter några parti med Yatzy så ringer min mamma till mig vid halv 2 o får reda på att hon står på vårat parkeringstak :S Fick lite smått panik så jag var ju tvungen att gå ifrån Emma o dom för mamma väntade på mig.
Hon hade tydligen varit o klippt sig här i stan..de blev bra så sett men hur har hon råd till de när hon sitter i ett hus utan ström o sen är hon även skyldig mig 300 kr! Går de ihop?? Nej inte för fem öre.!
Gillar inte att hon håller på så som hon gör. Tror att jag är en jävla bankomat.
Jaja, de ska hon allt få höra den dagen jag blir irriterad på henne.
Imorgon så bär de av till Jönköping med Millan & Emma :)
Ska åka på Kick-Off med Oriflame. Skriver mer om de imorgon.
Puss

Framsteg :)

Kategori: Allmänt

Wilma har gått ganska så mkt idag själv:) Riktigt stolt över henne. Har de på ett filmklipp men fick inte upp de här på bloggen tyvärr.( Så snart går hon nog hela tiden, kan knappt fatta de.. från att inte kunna någonting o sen till att både krypa, gå, äta själv, prata och bli en alldeles egen individ det är otroligt.
Att just hon är våran tjej är underbart, hon lyser upp hela våran dag med hennes skratt/leende<3
Idag har Roland varit barnvakt så jag har inte sett honom sen i morse o nu är han på väg hem, borde
vara hemma snart men vi får se.. Funderar skarpt på att gå o lägga mig så att jag är pigg när trollet ska till
dagis imorgon=)
Puss

Söndag

Kategori: Allmänt

och idag kommer älsklingen hem :) Han har varit i Dalarna hela helgen o hjälpt sin farbror med hans hus där. Ifredags så gjorde inte vi så mkt.. Roland åkte vid 6 tiden på kvällen o jag satte mig o tittade på film, lördags så umgicks ja med Emma på eftermiddagen..köpte godis o såg på 2 filmer=)
Idag så har jag faktiskt fått besök av min mamma o hon var här mer än 1 timme, nästan rekord. Men skönt att Wilma har fått lite tid med mormor sin. Är nog första gången som vi inte har bråkat när hon har varit här o de kändes konstigt fast på ett bra sätt. Mamma åkte härifrån vid halv 5 på eftermiddagen o sen dess så har ja umgåtts med Wilma men fick gå o lägga henne vid 6 tiden för hon var så trött så hon visste knappt va hon gjorde. Fast hon skriker hon ifrån sitt rum så de är dags för mig att gå in o ge henne nappen.
Ha en bra kväll allihopa!

Åter igen

Kategori: Allmänt

ensam, älsklingen åkte med Ferry i lastibilen imorse och han kommer nog inte hem förrens 5-6 tiden ikväll. Just nu så sitter ja o väntar på att tvättmaskinen ska bli klar så att jag kan hänga upp de o slänga i mer tvätt. Känns skönt att få lite egen tid medans Wilma är på dagis =)
Igår så var vi iväg på produktproving hos Millan av Oriflame och hade de riktigt roligt o flummade totalt. Sen när vi skulle gå hem vid 8 tiden lr va nu klockan hann o bli så stod Emma & jag i hallen och Wilma hade ja precis satt i mitt knä för jag skulle ta på henne skorna o efter de så pratade ja o Emma en stund o helt plötsligt så ställer hon sig upp o går iväg!!! Min lilla tjej gick ett par steg på alldeles egen hand igår hemma hos Millan, snacka om att jag blev övergald o jag bara skrek..HON GÅR, HON GÅR!! Men tyvärr så missade Roland de men han fick ändå se de igen när jag ställde henne upp efter att hon hade satt sig ner igen:)
Nu är hon på dagis och ja ska sätta lite fart här hemma igen.
<3<3 Sötnöt.

Positivt?

Kategori: Allmänt

Mitt huvud är tomt, min kropp saknar energi, allt är åt helvete. Mår inge vidare, men talar ja om de? Nej, varför ska jag göra de? De finns ju så många som mår mycket sämre än ja. Vad är de som är fel?
Känner inte ens igen mig själv :S Vart är den positiva o glada tjejen som jag var för ett par år sen? Saknar henne!
Trodde att jag kunde komma ifrån den där jävla skiten..men är den tillbaka?!?! Det hoppas ja innerligt inte men de kanske är dags att ta tag i sig själv o ge sig fan på saker.
Orkar inte ha några mer dåliga dagar då jag bara blir irriterad på allt o alla.
Vad är de som är FEL?????

Helg

Kategori: Allmänt

Nu är helgen här o nästa vecka så börjar allvaret igen. Mammagruppen ska tydligen börja på måndag men än så har vi inte fått någon lapp om de som Lena skulle skicka ut. (glömsk?) Kommer väl kanske med posten idag annars så vet ja inte om dom börjar på måndag lr veckan efter de. En sak är iaf säker o de är att dagiset öppnar nästa vecka så på tisdag är allt som de ska igen. Herregud vad dom 6 veckorna har gått fort o nu är hon snart åter på dagis igen.
Roland är iväg o jobbar idag igen o i eftermiddag så ska han till sin far för att kolla vart de läcker bensin o tydligen ta ner hela tanken så han lär ju inte vara hemma förrens ikväll någon gång.
Här kommer lite bilder ifrån gårdagen med Wilma:


"Äter Tom & Jerry kex"


"Haha, mamma hann inte ta kort på mig"


"Borta"
Idag har mamma en gosig tjej hemma bäst att passa på:)

Godmorgon

Kategori: Allmänt

Älsklingen är iväg o jobbar o Wilma ligger o sover för tillfället efter lite gröt. Själv sitter jag o tittar på Grey´s Anatomy såhär på morgonkvisten fast egentligen så är de kanske inte morgon just nu men de känns som de iaf. Idag  är de kanske dags för mig o Wilma att gå ut en sväng, har inte varit ute sen i lördags tror ja de var så lite energi o frisk luft är nog vad jag behöver ha just nu=)
Men innan de så ska jag se på några avsnitt av Beverly Hills :)
Kram kram

Filmtips!

Kategori: Allmänt

Se den!
Inte ett öga var torrt under filmens gång! Berörde mig en hel del.