Mamma till Wilma

Helgen

Kategori: Allmänt

I fredag så fick jag besök av Anna en sväng, senare så får jag ett sms från min brorson om det var okej att han kunde komma förbi. Självklart att han fick de så vi åkte och hämtade honom vid stationen och sen släppte Anna av oss hemma och åkte hem. 
Stefan och jag gick upp och satte oss för att kolla lite på finalen av xfactor men vi skrattade och skämtade så mkt så jag fick ingen sammanhängde av finalen men jag vet iaf att Awa vann:) Grattis. 
Kollade även på min dator så kanske nästa helg så har jag en relativ fungerande dator utan att den hänger sig stup i kvarten, vore riktigt skönt. Var riktigt skönt att få ha Stefan här och bara sitta och prata om allt möjligt och må bra. Han förstår mig och det är helt otroligt vad den grabben kan egentligen:) 
 
Wilma var inne på jouren förra söndagen med en inflammerad molusk men nu har hon gått på Antibiotika i ett par dagar och det ser mycket bättre ut tack o lov, men hon gillar inte att man tar på det ännu så det är nog lite ömnt fortfarande, förutom de så mår bra bara fint, eller kanske inte ja, har ett detta jävla virus som aldrig vill lämna kroppen. Hostar och är föryld:S Hostan har blivit betydlig bättre så det kanske är på väg åt rätt håll=) 
Annars så är det nog inte så mkt som händer här, vardagarna rullar på som vanligt och veckorna går grymt fort nu för tiden. Helt sinnessjukt men om 10 dagar fyller jag år igen, och man sitter och undrar vart året har tagit vägen som alla andra år:P