Mamma till Wilma

Var ett tag sen.

Kategori: Allmänt

Vet ej när de var ja skrev här sist men de känns som en evighet. Allt rullar på så bra d kan hos en barnfamilj:D Wilma har haft mkt feber o länge pga hennes tänder men nu så har de varit bra i ett par dagar så vi får se när nästa tänder har tänkt att ta sig igenom.
I söndags så var vi och hämtade min mamma av lite olika anledningar. Första dagen som hon var här var allt bra men sen så har de bara varit jobbigt, har känt mig som en 3 åring igen. Hemskt! Det enda hon gör de är att klaga på hur sjuk o ont hon har precis överallt.. Ledsnar man ganska så fort på.
Nu är hon hemma hos sig o jag sitter här o ska snart gå o lägga mig tror jag..Älsklingen är hos Nylund o lanar ikväll..får väl se om han kommer hem före klockan 5 imorgon bitti. Hihi!

Tänderna

Kategori: Allmänt

Älsklingen har varit i Hällekis o jobbat idag så jag har haft Wilma hemma idag, o hon har då inte varit på sitta bästa humör. Hon har inte tagit sin välling idag som hon alltid tar så flitigt. Hon har inte velat sova i sin säng utan bara skrikit när jag har lagt ner henne där. Inatt så vaknade hon vid 3 tiden o skrek så jag gjorde i ordning välling men de ville hon inte heller ha..så jag fick ta upp henne o sätta mig i soffan med henne en stund för att se om hon ville sova o de ville hon men de var motsträvigt, till slut så kunde ja lägga henne utan att hon skrek hysteriskt så jag gick in o la mig igen o somnade väldigt fort, sen vid 5 tiden så var de dags igen för samma sak men då gick jag in o la henne mellan mig o Roland.. Hon somnade efter ett tag men sen så vaknade hon va att älsklingens klocka ringde..
Kan ju lugnt säga att de har varit en jobbig dag när man inte har fått sova ordentligt.. De ska jag ta igen inatt jag lovar=) hehe
Hoppas att morgondagen blir bättre.

Kappahl

Kategori: Allmänt

Idag har de inte hänt så mkt, hade planer på att städa Wilmas rum men de har inte blivit gjort än så de ska jag ta tag i morgon istället. Har varit på Kappahl o köpt 2 par byxor o en tshirt till Wilma, hon växer ju ur allt som hon har snart. Igår så köpte vi även gummistövlar till henne som hon ska ha på dagis framför allt. Roland är iväg nu på eftermiddagen o kvällen för han ska vara barnvakt..så han kommer nog hem ikväll vid 9 tiden lr så tror ja att de blir. Får lite egen tid ikväll när Wilma har gått o lagt sig=)
Tydligen så ska min mamma ringa mig idag för att hon skulle ha "ramlat" i trappan hemma hos henne så nu ska hon väl ringa till mig o beklaga sig lr höra sig för om jag har fått några pengar... HAHA för de..! Ska säga att jag är urfattig o de stämmer ju sen om hon tror på de är hennes problem. Idag är de nog en månad sen jag hörde något ifrån henne, hon ringer ALDRIG mig egentligen men bara för att jag inte har ringt henne nu på ett tag så måste ju hon ringa o fråga varför ja inte har hört av mig.. Alltid samma fråga som hon ställer när ja svarar, inget om hur mår du o är allt bra nejdå.. det är " o varför har du inte hört av dig" Hur kul är de att få höra de varje gång hon ringer? Kan säga att de är fruktansvärt irriterande!
Men har ja tur så ringer hon inte förrens vid 9.
Nu ska jag umgås med min dotter. Mor o dotter tid <3

:)

Kategori: Allmänt

Måndag igen o dagarna bara går o ingenting händer här, börjar på att bli rikitigt orolig att de inte ska lösa sig i tid. Vad händer då? Imorgon är sista dagen som jag kan få beskedet..Vi skulle egentligen åka bort på onsdag men har de inte hänt något imorgon så måste jag stanna hemma så får bara Roland åka till Halmstad o hans mamma. Men men hoppas att morgondagen är lösningen på allt.
Wilma är hur go som helst, hon gör verkligen min dag<3 Mammas solstråle=)
Sitter just nu o kollar på Rederiet:) Rätt så konstigt att dom inte kommer ut på dvd men antar väl att de är för många avsnitt.. Kan ju alltid drömma om att Rederiet kommer ut på dvd=)
Nu ska jag fortsätta med mitt här, hoppas att ni har de bra.
Ciao!

Möte

Kategori: Allmänt

Imorse så hade ja ett möte på soc ang min ekonomi. Fick sitta där o lyssna på alla deras jävla krav osv. Sen så säger hon hela tiden OM vi kan hjälpa dig. Men herregud jag har barn o inga pengar till att betala hyran som skulle ha varit inne förra månaden.. Så hur kan dom ens neka folk då egentligen? Men jag ska tydligen få svar om jag får hjälp lr inte om 7 dagar.. Lite sent tycker ja men men huvudsaken är ju att jag får hjälp. Annars så vet ja inte vart jag ska ta vägen. Fick gå till arbetsförmedligen idag och hämta daganteckningar hade jag ju helt glömt bort att ha med dit.. hehe men men de gick ju bra ändå. O sen så får ja reda på att min handläggare har slutat på AF hur e det möjligt liksom??? Vi skulle ju ha ett möte i September o nu har jag ingen aning om hur de kommer att bli. Jävla skit säger ja bara.. Kunde väl ha skickat iväg ett mejl om att han har slutat men icke då...!! Jävla nötter.
Kom hem här förut o fick lägga mig o sova en stund annars så hade jag nog varit lika trött som vad Wilma är just nu. Hon sitter på golvet i hallen med sin nalle (drägglis) o gör ljudet som hon brukar göra när hon är trött.. Plus att hon lägger huvudet på nallen för att vila en stund :) Blir de tyst här snart så vet ja att hon har somnat på golvet med sin nalle=) hehe. Ska se om hon vill vara vaken en halvtimme till o sen göra i ordning henne för sängen.
Hoppas att ni har haft en bra dag :)
Kram

Försommar

Kategori: Allmänt

Här har de inte hänt speciellt mkt på senare tid förutom att de var Försommar i stadsträdgården här i lördags o jag var där med Emma :) Kom i tid så att vi fick sitta på bänkar som var hur obekväma som helst o typ alla förband som var innan dom riktiga artisterna anlände, dom var inte alls min smak av musik, man hörde inte ens vad dom sjöng utan bara musiken eller basen. Först ut av artistena var ju:
Rös riktigt ordentligt när dom började spela o Tobias började sjunga herregud vilken röst den killen har..Gudomlig.
Efter dom hade spelat klart så var de dags för:
Swingfly. Suverän röst dom med :)
Var ett toppen kväll, o de bästa av allt är väl att jag har deras autografer<3