Mamma till Wilma

Mammagruppen

Kategori: Allmänt

Snart så e det åter igen dags för oss här att ta oss till andra sidan stan o vara med på mammagruppen :) Härligt att komma dit o bara få va=) Synd bara att tiden går så fort när man väl e där. Efteråt så ska jag o gumman handla lite, sen så ska vi invänta att pappa kommer hem ifrån Malmö o hoppas att han har varit hos sin mamma så att han kunde ta med sig Wilmas täck o kudde som vi glömde när vi åkte därifrån sist.
Hoppas att ni får en bra start på denna vecka :)
//Emma

Inte förvånad...

Kategori: Allmänt

att min kära mor inte kom idag, fast att jag trodde verkligen de. Inte ens för Wilmas skull kan hon komma, vilken jävla mormor hon e då!! Världsbäst NOT!! Visst Wilma kanske inte märker av de så mycket men ändå hon vill ju säkert lära känna sin mormor som alla andra barn. Såhär har hon hållit på i flera år nu så jag borde ju vara van men blir man någonsin de? Självklart så märker ju Wilma att de är någonting som inte är bra, vad ska jag säga till henne när hon blir större?? Din mormor la inte en sekund på att lära känna dig utan de var vi som var tvingade att åka till henne om du skulle få träffa henne.. Låter ju helt sjukt att man ens ska behöva förklara en sådan sak. Allt hon lovade när jag var gravid då?? E de bortblåst? Vi skulle tröttna på att ha henne här så ofta skulle hon besöka oss.. tjena..Hon har inte ens varit här o besök Wilma sen den 3 oktober förra året då Wilma döptes! Är DE normalt??
//Emma
Kanske borde visa henne vad jag skriver i denna blogg så kanske hon fattar att de e allvar nu!

Halmstad

Kategori: Allmänt

Som jag skrev igår att jag skulle ta mig tid o skriva om när vi var i Halmstad förra helgen. De var så att Roland skulle ha visningar där nere hos sin mamma & hans mormor o morfar.. Så min svärmor tyckte att Wilma o jag kunde följa med när han ändå skulle vara där över helgen! Så vi åkte direkt när han hade kommit hem ifrån sin sista visning på lördagskvällen, vi var framme hos min svärmor vid 00.00 tiden ungefär..så de blev typ till att gå o lägga sig direkt.. så att man inte skulle vara helt död dagen efter. Roland gjorde sina visningar där nere o Wilma o jag umgicks med svärmor/farmor o hade de alltmänt trevligt. Var ju meningen att vi skulle åka hem på söndagen men precis innan vi skulle åka så fick Roland veta de att dom skulle ha ett möte i Malmö på måndag morgon så då fick vi stanna kvar så att han slapp åka fram o tillbaka. Men kan ju säga de att de var superskönt att få komma hem igen=) Borta bra men hemma bäst!
Jo, en annan sak! Min mamma ringde ju i söndags o sa att hon skulle komma denna vecka.. De e redan onsdag o hon har inte hört av sig mer.. Jag skulle bli riktigt förvånad om hon skulle komma denna vecka. Men jag lovar o skriva om hon kommer lr inte:)
Har en rätt så grinig prinsessa här nu så jag ska umgås lite extra med henne en stund:)
//Emma

Åter igen...

Kategori: Allmänt

sjuk :( Trodde att jag hade haft min förkylning men inte då.. nej, de känns som att den bara går fram o tillbaka här mellan oss...Att den aldrig vill försvinna helt. Jaja, huvudsaken är att Roland e frisk så att han kan återvända till jobbet som han har gjort idag=) Skönt med en stund för oss själv här ja o Wilma=) I helgen så har vi inte gjort så mycket.. Handlade lite i fredags o sen så har vi bara varit hemma o haft de gött! Igår så var de ju återigen dags att gå till mammagruppen och de var underbart att få komma dit o prata bort en stund o även gott för Wilma :) När vi var på väg hem så var ja ju bara tvungen att gå in på Åhléns o köpa en tshirt till prinsessan=) Sen så var de dags att gå hem för en vän väntade på mig. Var ju rätt så trött igår men de gick att hålla sig vaknen tills man skulle gå o lägga sig även om de var seeeegt. Jag e väldigt stolt över våran dotter..Iofs så är ja ju alltid de men nu så har hon sovit hela nätterna i snart 2 veckor=) Helt underbart...:) Lägger henne vid halv 8 o sen så vaknar hon ju kanske tidigare men de e ingen fara hellre de än att man ska sitta uppe hela nätterna o försöka natta henne. Börjar på att bli en stor tjej. Tiden bara springer förbi en känns de som, önskar att de fanns en pausknapp som man kunde trycka på ibland. (kanske får uppfinna en sån:P)
Jo, just de ja... min mamma hörde av sig igår, o de första hon säger är att "vad du ringer" o ja bara: "Ja, detsamma" hehe (har inte pratat med henne på över en månad) Hon var väldigt intresserad av hur mycket Roland får i lön nu nästa månad....hm, ja du mamma undra va du har i kikaren?? Är så fruktansvärt påfrestande att ha en såndan mamma som var ja har.. Ingen som vill gå ett par mil i mina skor för en dag?? Men ska jag vara ärlig, så känns de underbart att inte ha haft någon kontakt med henne överhuvudtaget..kanske låter hemskt men jag har inget annat val om jag nu vill må bra o inte ha en jävla massa skuldkänslor hängandes över mig!
Jadu, de kanske e dags att kika på vad vi ska äta för sen middag, blir ju när älsklingen har kommit hem ifrån jobbet självklart.. alla våra rutiner dom blir lagda väldigt sen nu för tiden bara för att man helst vill ha sällskap när man äter=) Men jag är så glad över att han har jobbet o han stormtrivs verkligen=)
//Emma
P.S Tänke att jag ska göra ett inlägg om våran helg i Halmstad men de får bli lite senare ikväll lr snart iaf... Hade blivit väldigt långt detta o läsa så därför tar ja de senare:) D:S

Myspys

Kategori: Allmänt

Handling har dagen gått åt till=) Varit skönt att komma ut men fyfan va kallt de var.. Blåste precis rakt igenom en.. men men var man trött så skulle man ju absolut gå ut för de var man inte länge när man väl kom ut=) hehe.
Ikväll nu så blir de pizza o se på:
Undra vem som får åka hem ikväll?
//Emma

Blandade känslor.

Kategori: Allmänt

Imorse så ville damen här hemma vakna vid 8 tiden o jag säger till R att han kan gå upp o hämta henne får till svars: Ja, snart! Efter fem minuter så ligger han fortfarande kvar o snarkar o rör inte en min, så jag tar på mig o pallar mig upp hur trött jag än var:S Hon låg inne i sitt rum o var hur glad som helst.. Satte henne i våran säng så att hon fick leka lite medans jag försökte att vakna till men jag somnade typ om lite, även om jag hörde henne hela tiden, sen så la R ner Wilma på kudden i våran säng med täcke över henne o då så hör man efter en stund att hon ligger o snarkar mig i örat :P Gullunge! Tänkte de åh, va gött då kan jag sova en stund till men de fick jag inte göra för en så hör jag att V sister inne på toa o ropar på E som inte svarar o jag blir lite smått irriterad efter typ 10 minuter för jag var ju så trött o bara ville sova..så jag gick ut i storarummet o ropade på E så att hon vaknade..hehe inte världens roligaste väckning kanske..*ler* Jaja, efter de så la jag mig i sängen igen men nu så var de ingen idé att somna om så efter ett tag så tog vi på oss o gick o åt frukost=)
Dagen har vi spenderat vid tv/datan, har inte haft lust att göra nått idag, fick världens huvudvärk förut så jag gick o la mig en stund medans R o W gick till ica.. De tog nog inte så lång stund för dom men jag stensov medans dom var borta.. tyckte att de tog så kort tid innan dom kom hem men jag var nog så trött så jag aldrig la märket till när dom kom hem^^
Nu så har älskling varit iväg o jobbat i en timme på sista visningen för idag, hoppas att de går bra för honom. Tror inte direkt att jag e vaken när han kommer hem för jag ska snart se om våran dotter vill sova så att jag med kan krypa till sängs o vila ut för imorgon e de ju ändå FREDAG!=)
Lägger in en liten söt bild på W i förra veckan=)
Mammas goding<3 Älskar dig av hela mitt hjärta<3

Tjoho!

Kategori: Allmänt

Dagen har allt varit ganska så bra hittills=) Wilma vaknade vid 3 inatt o ville ha lite mat så de var bara att gå upp o fixa de...trött som man va=) Sen somnade jag om tills nästa gång hon ville komma upp.. Tror att klockan var runt 9 då.. Hörde att hon låg o pratade med sig själv så jag lät henne ligga en stund, men tydligen så hade hon varit högljud så Emma var inne o hämtade henne precis när jag skulle resa på mig! Jaja, är hur gott som helst att ligga o höra på när hon pratar o jollrar där inne. Gick upp o skulle äta frukost men älsklingen tyckte att vi inte hade något gott så han gick iväg till Ica i detta pissväder...Kom hem med crossanter (stavning?) Hur gott som helt har nog aldrig ätit så god frukost på länge. Sen så var de dags för Roland att göra sig i ordning för att han skulle iväg till af idag o skriva ut sig ifrån ungdomsgarantin lr va de hette. För nu ska han ut o sälja:) Riktigt glad för honom så slipper han gå hemma o klättra på väggarna. Ja, nu sitter ja här nyduschad o väntar på att Wilma ska vakna o att besöket ska komma hit=) Men undertiden så ska jag sysselsätta mig med att plocka i ordning o fick in ännu mer tvätt=)
Ha de gott alla där ute =)
//Emma

Saknar.

Kategori: Allmänt

I morse så åkte älsklingen till Borås, kändes riktigt tungt när han hade åkt, men som tur e så har jag ju Wilma hos mig o kan trösta mig hos henne om saknaden skulle bli för stor! Kommer bli rätt så konstigt att sova själv i vårat sovrum inatt.. men vaknar Wilma igen så kanske hon får sova hos mig :P Vad har annars hänt idag....totalt ingenting.. Bara varit iväg till affären för att köpa frukost till dottern. Känns nästan som att jag skulle behöva gå o lägga mig o hoppas att de blir torsdag snart då han kommer hem igen=)
Men på torsdag så ska vi iväg till bvc o se hur lång o hur mycket hon väger nu. Så de blir en liten promenix dit för mig o Wilma!
Alldeles strax så ska jag se på Rederiet o senare så blir de Tre Kronor (fjärde boxen) Har inte haft tid att kolla klart på den:P
//Emma

Fredags myyyssss<3

Kategori: Allmänt

Idag när jag klev upp ur sängen så kände ja mig hur trött som helst inombords men de var typ att bita ihop o göra lite frukost till Wilma. Har känt mig rätt så knepig.. Minsta lilla har gjort mig irriterad..fattar inte varför! Annars så har vi tagit de lugnt här hemma, just nu så sitter vi o kollar på Let´s Dance...La även Wilma vid sjutiden men hon sov bara tills 9 o sen så ville hon komma upp...Hon har fått för sig att hon måste komma upp en gång till innan hon somnar för natten=) Sötnöt. Rätt så mysigt att hon gör de för då får man lite extra tid med henne såhär på kvällskviksten men visst så önskar man ibland att hon bara kan somna så att man själv får gå o lägga sig. Är hungrig så jag funderar på att ta mig en panpizza innan läggdags :P
Varför ska veckan o helgen gå så fort..iofs så har bara helgen börjat men den går ändå fort o när man minst annar de så är de Måndag igen=) Kanske e konstigt men nu får tiden så längtar jag till måndag pga att de är då som jag o Wilma är på mammagruppen i 3 timmar o har de allmänt roligt! Hur gött som helst att komma hemifrån o bara få tid men henne<3 Vet inte va jag skulle ta mig till om jag inte hade henne.. Hon lyser upp hela min dag så fort man får se hennes skratt o när glimten i ögat kommer=) Kunde inte vara bättre.
De var allt för mig idag...Ska sätta mig o sängen o busa med dottern<3
//Emma - En bättre människa!

Jaha!

Kategori: Allmänt

Skrev ett inlägg här tidigare idag men de har tydligen försvunnit lr så har den inte kommit upp än:S För på min sida här så visas den inte så de e lite konstigt men men de va inte de jag ville skriva om.. Hur ska de gå när älsklingen åker till Borås på tisdag?? Wilma kommer inte att vilja sova på kvällarna o jag vet inte hur jag ska göra för att hon ska kunna somna i lugn o ro.. Jag kan hålla på hur länge som helst utan att de ger resultat men när hennes pappa ska lägga henne så går de utmärkt även fast att han gör på precis samma sätt som mig:( Kommer att bli tokig dom dagarna han e borta...så de innebär att jag kommer få 0 sömn..Jippie va kul jag kommer att vara att umgås med...NOT!! Jaja, de e nästa veckas berkymmer men de ska bli spännande o se hur allt kommer att gå i slutändan.
Ska försöka att natta henne här o sen ska jag gå lägga mig=)
//Emma

Är detta vändningen?

Kategori: Allmänt

För ett par dagar sen (lr någon dag sen) så fick älsklingen ett samtal av ett företag som han har väntat på så mycket. Till slut så ringde han o nästa vecka så händer de! :) Är så glad o stolt över honom att de äntligen kommer att ordna sig för honom! Han e värd all lycka<3 Så nästa vecka e jag hemma med Wilma själv lr ja själv o själv men ja... Så de ska bli spännande o se hur hon kommer att reagera när pappa inte är hemma på ett par dagar. Man märker ganska så fort på henne att hon saknar pappa när han e borta o nu är han borta i ett par dagar men jag ska allt sysselsätta henne så att hon inte märker så stor skillnad.
Fick ett roligt samtal igår av min kära mamma, men jag svarade inte för jag hade på ljudlöst o låg i badet så jag ringde upp henne så fort jag hade sett att hon hade ringt o de första hon säger till mig när hon svarade de är: Varför svarar du aldrig när jag ringer! Men hallå, de kanske finns en jäklig bra anledning till de. Så berättade hon att hon hade hamnat i knipa o trodde att jag/vi skulle hjälpa henne med de.. men de tänker ja inte göra längre.. Har hon ställt till det för sig själv så är de ju hennes problem att ordna upp de för om vi har problem o behöver hennes hjälp så ställer ju inte hon upp på oss direkt. Hon tänker bara på sig själv o de hatar ja! Känner mig inte som hennes dotter längre utan mer som hennes jävla bank..Ska de behöva vara så?? Vet ej hur jag ska kunna ta mig ur skiten o verkligen få henne att förstå så här är de o såhär har de varit i många många år!
Frågan e om hon någonsin kommer att förstå vad jag har gått igenom alla dess år med henne?
Tack o lov så har jag en familj som stöttar mig o finns där för mig o de är jag evigt tacksam över..Utan dom så hade jag aldrig klarat av detta<3 Ni är de bästa som har hänt mig!
//Emma