Mamma till Wilma

Allt möjligt

Kategori: Allmänt

Vaknade sent idag, lr ja sent o sen var de väl inte men senare än va jag hade planerat att gå upp för att jag skulle komma i säng i tid ikväll men de har inte riktigt gått enligt planerna för våran dotter har tänder på G, kände igår o dom är verkligen på väg nu..så hon sover inte så bra just nu, fick sitta med henne igår tills 1 igår natt..Gick till o med ut o la oss i soffan så att älsklingen skulle få sova i ett par timmar innan vi turades om men hon ville verkligen inte sova o efter ett tag så gick jag in o la henne o gick ut igen till mitt täcke o kudde som låg i soffan, trodde att älsklingen skulle komma ut efter mig men Wilma var ju fortfarande vaken när jag la henne i sängen så han tog upp henne o vaggade henne en stund o sen så somnade hon för natten:) Igår gick de tydligen jättebra att pappa fick henne till att sova annars så brukar de vara ja som får ta den uppgiften:P Men de är så mysigt. Kommer inte ihåg när hon vaknade första gången men de var nog inte förrens tidigt på morgonen. Låg även kvar i sängen efter att jag hade hämtat upp henne efter att hon hade vaknat 2a gången tror jag..Tittade vi lite på våra bästa år o sedan så gick vi upp o tog de lugnt. Har inte varit utanför dörren idag så de har blivit en slappdag /känns som att vi har de hela tiden) så Skööönt! Har även badat gumman idag<3 Så nu längtar vi bara till de blir fredag så att man får lön o kan handla hem de viktigaste o börja julklappshandla lite smått=)
Ja, vad kan man skriva mer...Jo just de ja... Våra 3 busfrön e helt vilda tillsammans (ibland) Skrållan hon ska vara på mig hela tiden o de gillas inte av Molly för hon är ju mamma kisse till 100% o gör dom stora katterna nått så måste ju naturligtvis Skrållan gå dit o kolla vad dom håller på med:) De är våra 3 charmtroll..Fast Baloo är ju "pappas" kisse, Molly är min & Skrållan är Wilmas kisse:) Så alla 3 har var sin katt här hemma:) Skrållan älskar att ligga nedanför Wilmas föttern när Wilma ligger på golvet o leker med sitt babygym..Ursött<3 Kanske kommer ett kort på de med när jag hinner med o ta de:P Man märker verkligen hur katter drar sig till vissa personer mer än andra, Molly har dragit sig till mig från första stund o nu lämnar hon knappt mig ifred, lite smått roligt när jag ska gå in o lägga mig för då sitter hon utanför sovrumsdörren o jamar som bara den lr så klättrar hon på dörren tills den går upp om den inte är riktigt stängd.. Hon är lite speciell våran/min) katt. Baloo(ban) han gör inte mycket väsen av sig.. Han  är nöjd om han får ligga o gosa o så att han får sin mat då njuter han:) Just nu ligger han o stensvoer i en av våra fotöljer=) hehe
Nä, nu så blev detta ett väldigt låååångt inlägg men men inte någon sammanhängade heller skulle jag tro men jag skyller på att jag är aptrött^^ Kommer även lite bilder som ni kan avnjuta (om ni vill)
Ligger på magen o ska försöka hålla uppe huvudet<3
Ser helt skräckslagen ut.. Älsklingen & jag röjer o Wilma sitter o håller oss sällskap<3
Här ligger alla 3 o sover så gott<3
De var allt för mig idag lr ja för tillfället iaf. Sov gott o dröm sött!
//Emma

Snart helg!

Kategori: Allmänt

Var hur trött som helst idag när jag gick upp vid halv 7 o gav Wilma Välling/ersättning. Gav henne de o somnade om o sen så efter ett par timmar så hade älsklingen o Wilma gått upp utan att jag hade hört dom..snacka om att jag var trött då.. Sov till 11.40 då jag vaknade av att jag skulle ju se på Våra bästa år:) haha nästan lite komiskt att jag vaknade självmant vid den tiden.. Har iaf sovit hur gott som helst o nu så sitter jag här o ska kolla igenom mina sidor o sen så ska jag se om jag kan få kraften att städa lite granna här hemma o även ta mig ut en sväng=) Vill ju ut o njuta av snön den lilla tid som den kommer att ligga kvar. Oj, va klockan springer iväg hon är redan halv 2:O Så går de när man vaknar sent.
Ha en forsatt bra dag!
//Emma

Vart tar tiden vägen??

Kategori: Allmänt

På fredag (12/11) så är blir våran dotter 6 månader.. Vart har tiden tagit vägen? De har gått hur fort som helst o man hinner knappt inte med själv längre. Minns så väl när vi åkte in till KSS o förlossningen o hela den dagen som att de var igår..helt ofattbart egentligen. För ett par år sedan så trodde man inte att man skulle ha de så bra som man har de just nu..
Dagen har gått åt till att umgås med Wilma medans älsklingen har varit ute en sväng, min energi har totalt försvunnit för tillfället o de verkar ta en evighet att finna den igen, men imorgon så måste jag har hittat den för då ska jag städa o få de snyggt här hemma igen o även tvätta de sista som bara ligger o samlar damm just nu:P Å så ska jag kanske ta med mig mina älsklingar o gå en promenad så att jag kommer ut en sväng har suttit hemma i ett antal dagar nu o jag känner bara att jag vill komma ut o andas frisk luft o bli människa igen! Sen längar jag till den 19e då de äntligen är dags att införskaffa sig dom första julklapparna<3 Undra om jag klarar mig utan en enda julklapp iår.....Hmm, NEJ såklart att jag inte gör...hehe Blir själv som ett litet barn när julen närmar sig o man vill ha massvis med paket..Tror inte att de kommer försvinna..kommer alltid att vilja ha några paket ändå=) O varför inte de är ju så underbart att få paket o verkligen känna att oj jag är uppskattad :P Ska även sätta oss ner med mamma o prata om Wilmas julklappar så att vi inte köper likadant för de är ju aldrig kul om man typ bara får massa dubbleter av allt. Tror även att mormor kommer o skämma bort vårat lilla charmtroll i år o vem kommer inte att göra de egentligen... Ja, har lite mer funderingar över julen men dom kommer jag att skriva om senare..Inte så intressant kanske men viktigt för mig!
//Emma

Wilma

Kategori: Allmänt

Jag önskar dig

Jag önskar dig inte guld, mitt barn 
ej heller pengar och makt. 

Jag önskar dig modet att vara dig själv 
och stå för det du har sagt.

Jag önskar dig inte en stenfri väg, 
men kraften att vägen gå. 

Jag önskar dig kärlek i rikligt mått 
och vänner att lita på.

Hihi

Kategori: Allmänt

Nu så har vi suttit utan internet i 6 dagar o de har varit ganska så skönt faktiskt att komma ifrån lite "omvärlden" men efter att ha haft internet i ett antal år konstant så blir man lite "tom" när man vet att man inte har internet hemma, men vi har löst de rätt så bra ändå.. Idag så har vi fått låna en kompis mobilabredband tills vi fixar o får hem vårat internet=) Kommer att ske i denna månad så nu väntar man bara hehe!
Var på BVC igår med Wilma, var dags för en läkarundersökning de gick jättebra Hon var frisk som en nötkärna våran prinsessa.. Väger: 7920 Längd: 66 cm =) Hon följer sin kurva precis som hon ska o de är hur bra som helst att bara veta de. Ska även börja med välling nu så att hon kan bli mättare o även så ska de bli gröt till frukost lr kvällsmat=) Ska bli spännande o se hur de kommer att gå:P Igår (5/11) så fick hon morotspure samtidigt som vi åt middag och hon slukade de så fort..Hon tyckte verkligen om de. Hon flyttar även nappen mellan händerna o även annat med men nappen den älskar hon att flytta o försöka att stoppa in den i munnen åt rätt håll..så roligt att titta på. Vad har hänt annars i vårat liv sen sist.. Njae inte så mycket faktiskt.. Har varit ute o gått en hel del den sista tiden o de har varit hur gott som helst. Blir nog även en promenix imorgon blev ingen idag för jag ville bara vara hemma o gosa o sen så gick ja upp vid 1 tiden fast jag hade gått upp vid halv 7 fast jag var bara o hämtade Wilma o la henne i våran säng o försökte få henne att somna o de gjorde hon en stund sen så gick jag upp o gav henne mat o försökte lägga henne men de ville hon inte så Roland gick upp med henne o jag fick gå in o lägga mig igen vid 10 o vaknade vid 1 tiden igen.. Skönt men ja..de förklarar ju varför jag inte är trött just nu (00:47) men men va gör de.. Sova de kan man göra när man är död! Plus att jag vet att jag orkar upp  med henne på morgonen även om jag går o lägger mig sent o de är jag tacksam över=) Har nog blivit en morgon & kvällsmänniska.
Nu så ska jag försöka att kolla runt lite till på nätet o sen så kanske de blir att jag lägger mig o sover om de inte blir att jag vill spela lite Tekken 6 kanske ^^ Sov gott!
//Emma