Mamma till Wilma

Handling

Kategori: Allmänt

Blev handling lite inför dopet idag, känns skönt att ha de mesta till de gjort, så nu är de bara att vi ska hämta dopklänningen nästa vecka hos min bror. Var en sväng på Coop i skara oxå, efter de så fick de bli donken och där så kom även min syster (Patricia) och hennes son så då pratade vi en stund med dom, sedan åkte vi hem och jag gick o la mig en stund för att vila.. Fick inte vila så länge för efter en halvtimme lr timme så fick jag ett telefonsamtal så då gick jag upp för klockan var redan halv 7:O
Har kollat på Idol som alla dom andra kvällarna och mina favoriter gick vidare allihopa tack o lov!
Sitter i vårat vardagsrum just nu helt själv, Wilma har gått o lagt sig för natten och älsklingen är hos min bror o hjälper dom att fylla flyttlastbilen tills imorgon.
Sitter även o kollar på denna film:
Funderar allvarligt på att gå o lägga mig men jag tror nog att jag väntar på tills älsklingen kommer hem<3
P.S Hoppas att ni har haft en bra början på helgen!
//Emma<3

Hel dag!

Kategori: Allmänt

Wilma & jag har haft en dag hemma bara vi 2, har haft en mysdag o bara slappat o lekt lite. Somnade även en sväng på soffan 1 timme, riktigt gott kan jag lova=) Sen kom älsklingen hem vid 4 halv 5 tiden o då vankades de mat. Har inte känt mig helt kry idag:S Har frusigt och svettats så jag har nog haft en sväng av feber oxå, men nu så känner jag mig lite bättre tack o lov för jag har inte tid att vara sjuk just nu!
På tal om nått annat så fick jag ett samtal idag utav mammas kusin =) De var hur länge sen som helst som jag pratade med henne o hennes man, dom ville ringa o berätta att dom kommer på dopet den 3e o gud så glad jag blev=) Hade dom inte ringt till mamma när jag var gravid så hade dom aldrig vetat om att jag/vi skulle ha barn, är så dålig på att höra av mig till min släkt men de måste bli ändring på de nu.
Jo,just de ja, jag har bjudit alla typ i min familj men jag kommer nog att få lite skit ifrån min familj om att jag inte har bjudit en av mina syskon (P) Men varför ska jag bjuda henne när hon skiter i mig totalt o pratar knappt med mig ska de vara så mellan syskon?? NEJ, de ska de inte men hon har alltid varit den som har fått allt o hon beter sig inte som att hon är min syster överhuvudtaget så jag sket i att bjuda henne, hade bara varit fel att bjuda henne när jag inte ens var bjuden på hennes sons dop:O Hon talade inte ens om för mig att hon var gravid, nä, de fick jag höra ifrån min mellansyster flera flera månader efteråt! Så dom får hata mig om dom vill de men jag ändrar inte mitt beslut för de är dags att familjen får reda på hur jag känner och vad jag tycker om våran så kallade "syster". Ska även göra en ordenlig rensning bland mina vänner, så dom som inte bryr sig eller jag knappt pratar med ska jag ta bort lr ja..kanske inte bokstavligt talat men nått ska jag göra iaf!
Varför ska familjen vara så jobbig?
Har aldrig haft någon direkt som har ställt upp för mig igenom åren förutom Patricia...Inte ens mina egna föräldrar har funnits där när jag har haft de som jobbigast. Fast varför pappa inte har funnits där vet jag varför o jag kan förstå honom att han har legat lite i bakgrunden så att jag har fått lite "andrum" så kontakten där egentligen har ju legat i mina händer att jag inte har ansträngt mig mer men de får bli lite ändring på de, umgås ju hellre med min pappa än med min mamma som bara ska klaga på allt o alla! Hur länge står man ut med de tror ni? Inte så länge.. även fast att jag har en hel del saker liggandes inom mig och gror för varje dag som går. Någon gång så lär de komma ut o då lär jag inte bli populär direkt. För sanningen gör ont!
//Emma<3

Pratat med..

Kategori: Allmänt

Prästen idag, planerade lite grann o fick reda på hur de kommer att gå till osv, kan ni tänka er JAG ska läsa en bön! Jaja, vad gör man inte för sitt barn:) Lokalen är fixad så fredag ska vi kanske hämta nycklarna så att vi kan gå o göra i ordning den ordentligt. Så nu har ungefär 30 stycken anmält sig o de är ett par stycken kvar, men dom hoppas jag hör av sig den 25:e senast! Är inte direkt nervös nu över kyrkan i själva dopet men jag kommer nog att bli ganska så nervös när de närmar sig..är ju ingen person som pratar öppet inför mycket folk direkt o så ska JAG läsa en bön bara för att Roland inte klarar av att göra de..hmm!! :P
Dopklänningen är fixad Carolines mamma har den just nu o ska ändra banden för de satt blåa band i den just nu men snart så är de rosa=) Så vi får la hämta den i helgen lr nått. Väntar på att älsklingen ska komma hem så att vi kan gå fram på stan och köpa en helvit body och ha under dopklänningen.
De var lite om dagen de!
//Emma<3

??

Kategori: Allmänt

Kommer allt att hinna ordna sig tills den 3e? Har skickat ut en massvis med inbjudningar men har knappt inte fått några svar än..iofs så har dom till den 25e på sig men hallå... de är ju snart! Känner paniken kommer krypandes i mig o jag undrar hur jag ska hinna med allt o få i ordning.. vart ska vi vara?? Här hemma lr i en lokal, ska ringa i nästa vecka till dom som håller i lokalen här i Drömstan men tänk om den är uppbokad just den dagen, vart tar vi vägen då?? :O Och jag har inte hört ett knyst om dopklänningen som min brors sambo skulle fixa:S Lite smått nervös nu ja! Men men alla har väl inte lika bråttom med allt som jag har tydligen.. hehe
Gud, denna vecka har verkligen varit slö...men de är rätt så gott när de har varit så med. Nästa vecka så ska jag träffa Emma en sväng på måndag, vi ska ut på stan o leta/köpa kläder till dopet:) Jag har redan hitta de jag ska ha på mig men de har inte Emma gjort så vi får väl se vad hon hittar för spännande=) Sen så ska vi iväg & träffa prästen på onsdag, planera lite inför dopet!
Nej, nu ska jag forsätta att blega runt på nätet o se om jag hittar något roligt! Ha en fin kväll=)
//Emma<3

=)

Kategori: Allmänt

Såg att de hade råkat komma upp två nästan likadana inlägg här..men de var bara för att jag trodde att de andra inte hade publicerats men men sånt kan hända allt:P
När ska skiten ta slut?? För de första så går folk bakom ryggen på en o sen så får man höra att vi gör fel??? Men hallå de är fortfarande VÅRAT liv och våra beslut så jag vore väldigt tacksam om vi fick sköta de som vi vill, men duger de inte så är de bara att dra...! Blir så trött på att höra på skiten titt som tätt..
VARFÖR SKA DE VARA SÅ SVRÅT ATT ACCEPTERA VÅRA BESLUT!!!!!
//Emma<3

....

Kategori: Allmänt

Var ett tag sen som jag skrev här men de kan bero på att jag har så mycket som jag vill skriva ner men jag får nog hålla de inom mig ett tag till... (exploderar) Har jag snart gjort i 2 dagar... är så arg o besviken på att man aldrig kan få göra saker själv lr bestämma saker själv(a) Ska de behöva vara så??
//Emma<3

....

Kategori: Allmänt

Vet att de var länge sen jag skrev här, men jag har så många tankar som jag bara vill skriva ner men vet inte om jag ska göra de för de kan bli lite fel då:S Jaja, egentligen vem bryr sig?? Man ska väl få säga vad man tycker o tänker även om de kan såra?? Eller har jag helt fel?
//Emma<3

Grattis

Kategori: Allmänt

Erik på din 4-års dag! Inatt så har de inte blivit mycket till sömn, somnade nog inte förrens 5-6 imorses o sen så började dom att byta våran ytterdörr vid 10 tiden så de var ju knappt så att man hann o somna om lr jag de hann man inte för dom började vid 7 tiden o borra:/ Men men lär nog bli lagom trött sen när vi ska iväg på kalset vid halv 5:S Får kanske ta en energidryck ifrån älsklingen sen så att man håller sig vaken en stund till iaf, inte för att dom hjälper mig så mycket men kan ju alltid hoppas på att dom hjälper idag. hehe
P.S Har försökt att få till min blogg lite snyggare, men de är ett hvete kan jag lova. för någon som jag som inte kan de överhuvudtaget.. så ni får ha överende med om de ser "konstigt" ut ett tag tills jag vet hur man får de att se bra ut:P
//Emma<3

Halmstad

Kategori: Allmänt

Åkte till Halmstad i fredags vid 12 tiden kanske, för att besöka Svärmor o även att visa upp lilla Wilma. Var sjuk redan när vi åkte dit men blev betydligt sämre på fredagskvällen/natten.. Frös som bara den o förkylningen kom verkligen ikapp mig:( Trodde att jag skulle bli sängliggandes hela helgen men i lördags så vart de kräfskiva o de var allt bra, goda räkor iaf kräfterna dom lämnade jag till dom andra=) Heheh. Alla var så nyfikena på Wilma för Farmor hade tydligen pratat en hel del om våran lilla prinsessa:) Hon skötte sig hela helgen när vi var där nere. De var riktigt skönt att få komma bort i några dagar men inget är som hemma. Imorgon så fyller Erik (systerson) 4 år o då ska vi åka dit o fira honom lite grann. Annars så ska vi försöka att hålla oss hemifrån för dom ska nämligen byta ytterdörr här hemma o dom lär börja klockan 07:00 imorgon bitti:/ snart sovdags här iaf för lilla mig.

//Emma<3

Börjar om från början:(

Kategori: Allmänt

Trodde att jag hade blivit bättre men där fick jag mig en känga för de! Inatt så har halsen varit förjävlig har säkert fått sova så sett men varje gång som jag skulle svälja så gjorde de sjukt ont:/ Åh, jag tror att feberna har varit här o vänt idag med... jaja, skitsamma kan ju inte bli bra med en gång kanske..! Dagen har vi spenderat med att kollat på några filmer, en film som heter SALT som har biopremiär på fredag & vi har den med SVENSK TEXT=) (tack brorsan) Sen kollade vi på TAKEN också en riktigt bra film enligt mig. Sevärda båda 2.
Wilma har sovit bort dagen idag helt o hållet.. Hon har varit vaken 2 ggr på hela dagen o även sovit 2 lååånga stunder... lr jag hon är inne på sin andra vilopaus.. hehe. Har haft funderingar på att väcka henne men vi låter henne sova för de kommer att bli en lång dag för henne imorgon så. Kanske så vaknar hon snart så att jag får gosa lite mer med henne innan det är dags för kvällsmålet. Måste även försöka att ta mig in i duschen snart för de lär jag aldrig orka med imorgon bitti lr förmiddag.

Nä, nu får ja la gå o se om de blir någon mat här idag lr om vi skippar de.. !!

//Emma<3

Bättre

Kategori: Allmänt

Mår betydligt bättre idag, har inte lika ont i halsen idag när jag sväljer o tack o lov för de är hemskt att ha så ont i halsen så att de knappt går att svälja. Mina frysningar har avtagit så febern har nog försvunnit idag med.. Så vi ska snart bege oss iväg till Skara o en sväng till Coop för att vi ska komma ut lite o inte sitta hemma o uggla hela tiden:P hehe. Så nu hoppas jag att jag håller mig frisk o att älsklingen slipper att få allt de som jag hade... lr har visst jag har förkylningen kvar men den kommer mest på nätterna:( så att vi kan åka till svärmor på fredag.. Hon hade köpt lite kläder till våran prinsessa så vi får åka dit o hämta dom o så att dom även får se lilla Wilma igen:)

Nu ska jag göra mig i ordning men de kanske kommer ett inlägg senare..:P Bye bye