Mamma till Wilma

Helvetet bryter ut!

Kategori: Allmänt

Snart pallar jag inte mer, psyket pallar inte. Hur länge ska jag behöva hålla skiten inom mig? Alla blir drabbade även om jag inte vill de. Hur ska man bete sig när den man måste reda ut saker med inte lyssnar??
Vill jag ens ta den disskutionen, hur kommer allt att sluta..Ren katastrof antar ja som vanligt.
Faaan... kan jag aldrig få må riktigt bra utan en jävla massa problem överallt?
Jag har så mkt att berätta som jag måste få ur mig egentligen men hur kommer folk att ta sanningen?
Blir jag de "svarta fåret" som ingen vill ha kontakt med? Iofs så är de så de känns just nu. Har suttit här hemma vecka efter vecka dag efter dag o ingen hör av sig o inte ett enda jävla besök. Vet även att jag ska höra av mig men vad spelar de för roll? Såhär jävla osocial har jag aldrig varit..när miste jag fotfästet?
Känner mig så jävla misslyckad!
Min fantastiska tjej<3 Älskar min familj.

Möte

Kategori: Allmänt

I onsdags hade jag ett möte med min handläggare på soc o min handläggare på Arbetsförmedligen. Var skitnervös över de mötet innan jag kom dit. Men de är jag ju för allting nu för tiden.
Dom lyssnade verkligen på mig o kom med förslag som var helt okej hanterbara. 
Det vi kom fram till är att jag MÅSTE ta tag i mig själv först o främst. Så att jag inte faller tillbaka o de blir pannkaka av allt igen. Det skulle jag aldrig palla av en gång till.
Hur e det här annars då!
Jo, Roland han jobbar o står i vissa dagar o jag kämpar med mig själv o tar hand om Wilma:) Hon mår hur bra som helst o de finns inget stopp på henne :D Men det är så härligt att se henne vara så glad.
Våran älskade skatt<3

2011-09-07

Kategori: Allmänt

Känner mig trött o slö i kroppen, men ska fixa de med lite mat sen efter att jag har hämtat Wilma på dagis om en stund. Har iaf fått en maskin tvättat. Ska fixa i ordning lite här hemma sen så att man kan känna att jag har gjort lite nytta innan älsklingen kommer hem.
Idag är de onsdag o inget står på schemat direkt. Kanske borde göra lite mer för mig själv än att tänka på alla andra, först o främst så vid årsskiftet så ska jag sluta o äta godis i någon lr några månader i taget. Ska bli sååå gött att "slippa" de om man nu fixar att hålla sig ifrån de. Sen ska jag även ut o börja springa o få igång kondisen :)
Nä nu blir de till att se lite på tv o sen hämta hem min underbara dotter<3