Mamma till Wilma

Julen/Nyår

Kategori: Allmänt

Julen spenderades här hemma med Wilma, mamma & Labben. Wilma var överlycklig för sina julklappar så dagen var lyckad för henne:) Jag hade allt en bra jul med skönt att få fira den hemma med min goding. Tyvärr så är ju julen över ganska fort och helt plötsligt så är de Nyårsafton:) 
Nyårsafton kunde inte bli bättre, den var helt perfekt. Underbara människor att fira den med och på dom böjande blå=) Sov hos ett par kompisar för att det skulle vara lättast om vi alla sov under ett o samma tak för att de skulle bli lättare. Var planerat att vi skulle åka vid halv 12-12 men vi åkte redan halv 11 tror jag klockan var, då började våran resa upp till Stockholm:) Lekte lekar hela vägen upp så tråkigt hade vi ju inte:P Är ganska så imponerad av mig själv för jag sov inte en enda gång på vägen dit. Var väl för alla förväntningar som man hade antar ja.
När vi kom ner till hamnen och skulle leta parkering så blev ja alldeles facinerad av hur gigantiska båtarna är när man e nere på marken:P Helt sjukt stora men så fina så de är svårt att beskriva, hittade iaf en parkering till slut och steg in till incheckningen och fick våra kort. Sen fick vi vänta en stund på att komma in till tullen och fy jävlar va varmt de var där..helt sinnessjukt! Efter mycket väntande så fick vi scana våra saker och vi kom igenom utan problem, kul att ha gjort de. Sen närmade vi oss båten och ombordstigning och jag var helt borta, av allt fint och allt som blänkte som solen i Karlstad:) Hittade hytten rätt fort...eller ja gjorde för någon försökte att komma in i en annan hytt först=) Gick inte så bra, älskade den hytten skulle lätt kunna bosätta mig i den om ja fick. Mysig till tusen. 
Packade upp lite och sen så gjorde vi oss i ordning för att gå och äta lite mat, fick många fina kommentarer om hur vacker min klänning var=) Det värmde att höra, även fast att de var flera styckten som trampade på min klänning under kvällens gång men de gjorde inget. Alla var så fina och allt var helt underbart, stod ute på däck när klockorna slog 00.00 och såg fyverkeringerna som man alltid får se på teven, båten låg kanske ett par meter ifrån oss bara o dom var så vackra i verkligheten och det är något som jag kommer leva länge på:) Sen bytte vi om och gjorde oss partyredo natten lång=) En upplevelse som hette duga och som jag sent kommer glömma.
 
Jag trodde att min start på 2013 skulle börja bra eller ja de gjorde den ju men just nu så känns de som att jag har slutat leva, även om jag försöker att tänka positivt och se framåt så är de väldigt svårt för tillfället, har haft några dagar som jag har mått riktigt dåligt. Kvällarna är värst för det är då som allt kommer över mig:S Ensam och övergiven öven om jag kanske inte är det så känns de som de, har aldrig haft några problem med att vara själv innan men nu skrämmer de mig, hur kommer de sig? 
Har så mkt jag bara vill skrika ur mig men är rädd att de blir fel, fast hur kan sanningen eller de som jag både känner och ser bli fel?? Borde kanske inte skriva allt detta här för de finns säkert folk som mår gott när dom läser att jag mår dåligt, men sorry att jag är en helt vanlig människa med riktiga känslor! 
Om jag inte kan prata om saker o ting så mitt enda sätt att få ut de är såhär även om det är i gåtor. Sanningen gör ont ibland men jag e beredd att ta den är DU?

SORRY för att de blev lååångt blogginlägg :) 
 
/E