Mamma till Wilma

Polisen

Kategori: Allmänt

Sen klockan 10 i morse så har Emma, Victoria, Elias o jag varit framme på stan. Kom hem sent på eftermiddagen. Shoppade lite kläder till Wilma, byxor var ju i behov av så de blidde 2 par jeans o en långärmad lite tunnare tröja. Sen så skulle ju jag förnya mitt leg o trodde att de skulle gå bra, tji fick ja. Var ju tvungen att ha målsman med mig så att dom kunde skriva under att jag är ja.. Frågade om Roland kunde vara de men då var vi ju tvungena att vara skrivena på samma adress..:O Hur sjukt är inte de? Jävla sverige o deras system! Så Roland fick ringa till min mamma o säga de att hon får komma in till stan för att legitimera mig o jag är fan 24 år! Men men hon kommer iaf in imorgon förmiddag så då ska jag ha fixat ett nytt leg o där med basta!
På tal om ingenting så är jag riktigt stolt över våran tjej. Förra veckan så målade hon med fingerfärg o gjorde en jättefin tavla som dom har hängt upp på väggen. De mest otroliga var att hon hade inte någon färg på kläderna lr armarna så hon hade verkligen varit duktig. :)
Snart blir de en varmdusch o sen sängen så att man kan börja helgen med att vara utvilad=)
Puss

Öppet hus!

Kategori: Allmänt

I lördags så åkte vi upp till Töreboda o vara med på öppet hus på Sötåsen. Träffade många som man kände o alla lärare dom är ju helt underbara. Saknar den tiden något grymt. Synd att man inte kan spola tillbaka tiden.
Här tillbringades en hel del ;) "Gulan"
Annars så har de hänt en hel del i mitt liv lr ja. Min mamma har de svårt lr hade rättare sagt, hon har bestämt sig för att flytta ifrån huset där hon bor nu o in till en lägenhet. Hoppas att hela situationen blir bättre. Ligger mkt mer bakom men den delen orkar jag inte sitta med just nu för då skulle jag inte vara klar på flera timmar.
Hur som helst så mår hela familjen relativt bra. Wilma kämpar med sin hosta men enligt vårdcentralen så är de ingen fara, de ska dom för 2 veckor sedan så hostar hon inatt så får vi nog återvända dit o få träffa en läkare. Hon älskar att vara på dagis o leka med dom andra barnen, så härligt att se hur glad hon är varje gång man kommer dit. Även fast att vissa dagar är jobbigare än andra att lämna henne där.
Nä, de var lite kort om hur vi har de just nu.
Baj Baj!