Mamma till Wilma

27 Januari

Kategori: Allmänt

De kommer inte så täta inlägg här men jag har inte haft tiden för våran dotter har varit så gnällig o har skrikit för minsta lilla pga sin andra tand som e på G. Vad har hänt i veckan..Jo i måndags som vanligt så var Wilma o jag på mammagruppen i 3 timmar..:) Gick hennes hand/fotavtryck med oss hem åå så fina dom blev. Började även med att göra en pekbok till henne (som tur e så slipper ja måla förhand:P) Skitkass på att måla så jag nöjer mig med att fylla i=) Sen i onsdags så var älsklingen iväg o hjälpte en kompis med att fixa nått.. Kommer ej ihåg vad de heter så insatt e ja:P På eftermiddagen så kom de en tjej som skulle sanera våran säng var de tänkt men hon visade oss den dammsugaren som hon var ute o sålde o jävlar vilken bra dammsugare.. Har nog aldrig sett någon annan dammsugare göra såna saker som den kan göra:P Skulle mer än gärna vilja ha en sådan men de funkar ju inte med våran ekonomi just nu! Kanske den dagen då vi blir miljonärer...Haha! Roland fick även ett erbjudande medans hon var här så vi får väl se hur de kommer att gå med de.. Dom skulle höra av sig men de har dom inte gjort..Men jag håller fortfarande tummarna för honom=) Ôch dom sista dagarna här så har Wilma o jag mått skit..Både har varit förkylda o Wilmas mage har varit ur balans som bara den.. Men fick även höra att de hade med att hon fick tänder så de var ju skönt. Natten var fruktansvärd med henne.. Hon började att gallskrika vid 3 tiden inatt så jag gick o hämtade henne o försökte lugna ner henne men de gick ju inte så bra så jag var tvungen att lägga henne i våran säng o jag satt med henne ända tills halv 6 imorse då somnade hon äntligen men hon vaknade väldigt tidigt så älsklingen tog hand o henne men de hade inte spelat någon roll för jag vaknade ändå:) Så dagen har varit väldigt lugnt..Ville gå ut en sväng förut men bestämde mig för att vara inne med Wilma tills hennes förkylning är borta helt. Har ett på 2 skivor med Tre Kronor idag=) hehe Lite smått beroende kanske:P Men så bra e den serien!
Nu så blev detta ganska lång var inte alls min mening men så är de.
//Emma

11-01-20

Kategori: Allmänt

Dagen började vid halv 11 för mig, gick upp och satte mig för att kolla på Våra bästa år. Ungefär 10 minuter senare så börjar Wilma att vakna till..Gick och hämtade henne och väntade en stund innan vi gick in o väckte Roland, kan säga att de inte är så populärt att väcka honom men alltid lika kul hehe=)
När han äntligen hade kommit upp så satte vi oss för att äta lite frukost och sen klä på oss för att bege oss ut för att köpa fjärde säsongen av Tre Kronor men dessvärre så var den slut på Åhléns så jag fick beställa den på Ginza när vi kom hem sen.
Nu ikväll så ska Emma & Jag gå på bio för att se Änglagård tredje gången gilt :) Ska vara där en halvtimme innan för att hämta ut biljetterna så vi får snart bege oss för vi ska även köpa med oss lite godis.
Hoppas alla få en toppen torsdag =)
//Emma

Första gången..

Kategori: Allmänt

Wilma har sovit i sitt eget rum inatt. Det gick hur bra som helst..vi la henne igårkväll o efter de så gnällde hon bara för att hon hade tappat flaskan med mat i! sen gick de jättebra:) till o med ja kom i säng i tid igår o de var hur skönt som helst efter att ha suttit uppe till 2-3 på nätterna. Imorses när jag vaknade så var ja tvungen att gå upp o kolla till Wilma för jag hade inte hört nått ifrån henne på flera timmar.. Men när jag tog tag i hennes dörr så började hon göra ljud ifrån sig o jag gick in o gav henne massvis men beröm o att mamma var jättestolt över henne att hon har klarat av att sova i sitt eget rum=)
Sen fick vi post idag ifrån Kss :( Jävla läkare säger ja bara.. Hatar dom så in i helvete!
//Emma

Fredag!

Kategori: Allmänt

Idag har de inte blivit mycket gjort, men de är inte kul att göra något om man inte har några pengar lr några som helst Idér.. Skulle ha gått ut en sväng idag men jag kände mig inte 100 så vi stannade inte för att kanske ta en sväng imorgon bara för att komma ut o få lite frisk luft=) Imorgon så ska vi umgås med Emma får se vad vi hittar på för roligt.
På torsdag nästa vecka så ska Emma & Jag gå på bio o se Änglagård tredje gången gillt & den 21:e så kommer en vän till mig Sandra..Har inte träffat henne sen vi var nere på ullared förra året. Så de är hög tid att vi umgås igen. Hehe.. Nä, varför ska veckorna gå så sakta?? Vill ju att de ska vara den 19:e så att man kan handla lite o så=)
Jo, förresten vi var ju på bvc med Wilma i måndags o vägde henne o de...Trodde att hon hade gått ner för hon har inte ätit så bra på ett tag, men de hade hon inte gjort=) Mamma stora tjej! Våran barnsköterska frågade mig om jag ville gå på mammagrupp..men jag var väldigt tveksam så jag ska följa med henne o en annan tjej ifrån Skara på måndag o se om de kan vara något för mig o Wilma. Kan vara skönt o få en liten "mammatid". Så vi får se va de blir av den saken..återkommer med va jag tyckte!
Usch, tröttheten börjar komma över mig nu så de är väl kanske dags att sluta medans jag vet va jag skriver:P
Hoppas att ni får en superbra helg!
//Emma

Bvc

Kategori: Allmänt

Igår så var de dags för Wilma att väga o mäta sig. Hon väger nu 8,8 och är 74 cm lång=) Stor tjej de börjar på att bli. Var urskönt att få komma dit o prata av sig lite. Ska även dit på måndag igen för jag ska besöka en mammagrupp och se vad de är för nått o om de är något för mig & Wilma. Ska bli ganska så intressant faktiskt.
Igår kväll så fick Roland för sig att han bara skulle kolla en stund på den nya saw filmen och de blev ingen liten stund utan han lr vi kollade klart på den...O jag säger då de att de var nog tur att jag inte hörde nått för Roland satt med hörlurar på sig :P Har aldrig gillat dom filmerna men ändå så skulle jag se en del av den:P hehe helt sjukt! Fattar inte att folk kan sitta o titta på de. Nä, inget för mig inte.. hehe
Idag började min o Wilmas dag vid 10 tiden.. Var supertrött när hon började på att gnälla men de var ju bara att gå upp o sen så var jag ganska så pigg efter en stund, men de är ju alltid jobbigt att ta de där lilla steget ifrån sängen=) Blir nog en lugn dag här hemma...Emma skulle komma förbi idag efter 3 o hämta Victorias vagn. Annars så blir de nog väldigt lugnt.. ska se om jag hittar orken till att diska=) hehe
//Emma

Regn!

Kategori: Allmänt

Var meningen att vi skulle iväg idag för att åka pulka men de vackra vädret hindrade oss:( Emma och dom är på väg hit men dom fick gå för bussarna var inställda idag pga halka. Så istället för att gå ut så får vi sitta inne o spela lite spel =) Är aptrött men de ska nog gå ganska så bra ändå=)
Det känns som att det är söndag ida..!!! hur segt som helst o trökigt väder på de så de är ju ingen höjdar helg med vädret iaf.  Jaja, de var lite om våran dag. 

//Emma

Gött väder.

Kategori: Allmänt

Igår så sov Emma & Victoria över här så att vi kunde umgås lite mer:) Blev en rätt så sen kväll..både för vuxena och barnen. Men kul hade vi iaf:P Idag så blev de en sväng ut på stan o besöka lite affärer och de fantastiska var ju att jag mådde BRA hela tiden de var nog rekord tror jag=) skitskönt.. :P Just nu så sitter jag o väntar på att Let´s Dance ska börja och sen ska jag nog spela lite wii med grabbarna grus...(Roland, Lars)
Imorgon så bär de av ut till backen igen för att åka pulka =) Längtar.
//Emma

Ännu mer snö!!

Kategori: Allmänt

Idag har det snöat mer eller mindre hela dagen. Även fast att jag älskar snön så börjar även jag på att bli lite smått trött på de.. Dagen har gått ut på att leka o busa med våran dotter. Fick även ett snabbt besök av Emma ;) Nu så sitter Roland & Lars o ska lana lr hur de nu stavas. hehe så jag sitter o inväntar att 16 and pregnent!
Hoppas att ni har haft en bra onsdag =)
//Emma

Wilmas...

Kategori: Allmänt

Första tand skymtade vi den 30/12-2010. Hon hade haft feber någon dag innan o var hur grinig som helst o de fick vi ju snart svar på varför. Man ser verkligen att hon utvecklas varje dag som går. Helt underbart att se.
Igår så hade Wilma somnat runt 10-11 på kvällen och vi trodde att hon hade somnat för natten, men jag gick in o la mig sent o efter när jag hade somnat så hör jag henne börja gnälla o kollar på klockan som är 3:O Hon brukar aldrig vakna vid den tiden, så jag gick upp o la henne i sängen med oss men jag ledsnade på de så Wilma o jag gick upp o satte oss i vardagsrummet för att hon skulle få en chans att somna..De tog henne 1 timme för henne o sen sov hon..gick in o la henne i sin säng o jag smög ut därifrån för jag ville se på teven.. (som var avstängd i sovrummet) Klockan den rann verkligen iväg så vid halv 6 så gick jag in för att se om jag kunde somna o de gjorde jag med en gång! Var nog tröttare än va ja visste om. Så idag har jag legat på latsidan o tagit de lugnt..
Sitter här i min ensamhet just nu medans älsklingen är o möter upp Pierre vid ica. Ska även sätta mig o kolla på den sista dvdskivan av Tre Kronor=) Längtar redan tills 4.e boxen släpps nu i Januari=)
Här kommer lite blandade bilder:
Gosar i mammas & pappas säng
Pappa & Wilmas gosar framför teven hos svärmor/mormor
Mormor & Wilma tittar på granen om mormor har gjort ett bra jobb=)
Wilma idag (2011-01-03)
De var allt för mig idag=)
//Emma