Mamma till Wilma

Torsdag

Kategori: Allmänt

Kom till jobbet idag o började städa de första jag gjorde, pga att vi skulle få besök av Ridsportsförbudet dom skulle kolla och godkäna anläggningen, vet inte riktigt hur de gick men de verkar iaf som att de gick relativt bra. Inte så lätt att städa hela anläggningen heller, en jäkla massa sopande hela tiden känns de som.
Dagen börjar såhär:
- Ta på täckena på hästarna om de regnar lr snöar. Annars så släpps dom bara ut.
- Släppa ut hästarna till hagarna
- Mocka boxarna
- Spåna
- Dela ut maten
- Göra höpåsar
- Sopa gången i stallet.
Allt detta hinner vi oftast med innan frukosten klockan halv 10 :) Efter de så är de städning som gäller och en massa annat som ska göras.
Väldigt mycket samma på förmiddagen men lite skönt för då vet man exakt vad man ska göra o inte göra.
Sitter här med en jäkla ryggvärk o jag är rädd för att jag har åkt på lunginflammtion :/ Kanske dags att kolla upp de på allvar så att de inte blir värre. Annars så rullar allt på som vanligt, inget spännande som har hänt heller. Haha!
Är dags för mig att gå o lägga mig så att jag får sova lite mer timmar inatt än vad jag gjorde igår.
Have a wonderful evning everbody :)
Puss&Kram

Förkyld

Kategori: Allmänt

Känns lite som att vi har sjukstuga hela tiden här hemma, är de inte jag som är sjuk så är de dottern o hon blir heller aldrig riktigt frisk. Men nu så hoppas jag att hon håller sig frisk för hon missar så mycket på dagis o hon gillar verkligen att vara där.
Med mig så är de väl bra utåtsett men sen så har jag en förkylning o en hosta som aldrig ger med sig, känns lite som att jag har lunginflammation lr något men de får jag kolla upp senare för jag har ingen lust att vara borta ifrån jobbet (praktiken). Fast man borde ju ta hand om sin hälsa mer än vad jag gör just nu.
Har fått förlängning på Ridskolan här i stan (kanske jag redan har sagt) så nu har man iaf något o göra fram till sommaren sen så blir de kanske 3 veckors semester medans hästarna är borta på sommarbete. Hoppas innerligt att jag kan återvända i augusti sen. Trivs som fisken i vattnet där =)

Nu blir de teve tittande och sen sängen!

Puss & Kram