Mamma till Wilma

Överraskning

Kategori: Allmänt

Fick oss en supertrevlig överraskning i förmiddags när en gammal vän kom på besök :) Var nog över 1½ år sen vi sågs sist:( Synd att de ska behöva gå så lång tid innan man ses men de är alltid lika roligt att ses efter så lång tid. Även om hon bor långt bort så får man ta tillfällen när hon är här o hälsar på=) Funderar på att ta en tripp till sommaren dit o hälsa på henne o hennes pojkvän. Liten minisemeter:P Vi har suttit o pratat om precis allt o de kändes inte alls som att de var ett år sen utan de var som att vi sågs igår helt underbart att ha såna vänner runt omkring sig. Hon följde även med på en lite promenad medans älsklingen städade..Duktiga han :) Så att vi fick lite ensamtid o bara umgås o ha de allmänt trevligt.. Var ute en bra stund så Wilma hann o somna i vagnen (som vanligt) hehe Men de blev ganska så kallt efter ett tag o bara stå o prata innan hon skulle åka iväg så jag har frusigt typ hela eftermiddagen/kvällen så de ska bli gott att få lägga sig i sängen sedan. Just nu så sitter de 2 grabbar här vid sina datorer o försöker att lana men de går tydligen inte så bra som dom vill:P hihi
Har förresten hittat min födelsedagspresent/Julklapp:) Vill sååå gärna ha denna dator, så får jag den inte i födelsedagpresent/julklapp så får jag väl spara ihop till den för jag SKA ha den så är de bara :) men men den som väntar på något gott väntar aldrig för länge har jag fått lära mig så:)
Kom på en sak till som hände för ett par dagar sedan.. Våran prinsessa har börjat att flytta saker mellan händerna ifos så är de bara nappen än så länge men de är ju alltid en liten början:) Blev så stolt när jag fick se de. Ska se om jag kan få tillgång till älsklingens dator en sväng innan jag intar sängen:)
//Emma

Comhem

Kategori: Allmänt

Efter 11 tiden i morses så la vårat internet o tven av:S Har halva dagen att få igång de igen så jag tror att dom har haft lite problem med Comhem idag, lr så har dom varit o grävt någonstans o kapat ledningen..Men men inget direkt som jag vet utan bara spekulerar men huvudsaken är att internet o teven funkar nu iaf:) Så nu kan jag lugnt sitta o titta på Desperata Hemmafruar ikväll:P Medans allt detta har varit nere så har vi kollat på en film o bara tagit de lugnt o naturligtvis gosat massvis med vårat charmtroll=)

Nu ska jag forsätta att kika på detta program:) Ha en skönt tisdags kväll=)
//Emma

Glada nyheter

Kategori: Allmänt

Ullared blev de igår, var där vid halv 8 på morgonen så vi fick stå o vänta lite innan vi kom in men de gick rätt så fort ändå, för vi stod nästan längst fram=) Sen så sprang de 2 killar ifrån MixMegapol och interljuvade folk. De var hur lugnt o skönt när vi kom in o såg att de inte var så många som gick in samtidigt men efter att vi hade varit o kollat runt på nederplan så började folket komma in allt mer.. Invigde fiket som dom hade gjort i ordning på 3e plan:) Riktigt nice..Samtidigt som vi satt där så började de att snöa:) Hur fint som helst. Vid 12 tiden så fick jag ett samtal om att Sandra o dom hade anlänt till Ullared så henne mötte vi upp o gick en sväng med (tyvärr så blev de inte någon lång stund :( ) Men superkul att träffas ändå. Tror nog att vi gick på Gekås i över 6 timmar så när vi hade avklarat de så begav vi oss till IKEA & Göteborg för att köpa en matstol till Wilma, hon skiner verkligen upp när hon får sitta i den o vara med oss:) Ja, de var lite om gårdagen. Idag så har jag bara varit hemma medans Roland har varit i väg lite o fixat o även försökt att få en framvagnsinställning på våran bil men de verkar helt omöjligt om jag ska vara ärlig:( Verkar som att INGEN har läst att de skulle komma snö igår..så nu har ju varenda verkastad fullt upp i flera veckor framöver..suck på dom.
Nu så håller jag på att sortera Wilmas kläder o lägger ner dom hon kan ha i sin byrå så att de blir ordning på de någongång=) Känner mig alltmänt seg men de är ju inte så konstigt när vi gick upp klockan 4 igår :P får se fram emot sängen senare o jag/vi lär sova hur gott som helst.
Förresten så fick jag ett brev hem idag om Wilmas röntgenbilder o de var ingenting utan allt såg helt normalt ut=) *lättnade suck* Har gömt att nämna att även jag fick ett brev för ett tag sen om cellprover som jag gjorde o gud så nervös jag var när jag öppnade de men de var inget att vara nervös över utan allt såg helt normalt ut där med...Sköööööönt! Så nu lever vi livet igen:P hehe (gjorde jag ju innan med iofs)
Ska jag forsätta med mitt o sen kanske ta mig ett bad som älsklingen rekommenderade=)
//Emma<3 - Happy-

Kommer snön snart?

Kategori: Allmänt

Det är en fråga som man kan ställa sig, har varit väldigt kallt dom senaste dagarna lr jag dom dagarna jag vet att de har varit kall iaf:P Hoppas att snön snart kommer så att de kan bli lite varmare än va de är just nu. Älskar snön även fast att de kan vara väldigt kallt o jävligt men så är de ju när de är vinter vad mer kan man begära då? ska bli spännande o se hur vi ska ta oss fram med barnvagnen men de ska nog inte vara några större problem, de är ju typ en terrängvagn :)
Ska även införskaffa en åkpåse med fårull i så att snuttan har de riktigt varmt o gott i vinter=)
På torsdag så ska vi åka o besöka:
Perfekt att shoppa loss lite innan julen står för dörren o alla miljoner julklappar som ska införskaffas men jag vet iaf en som kommer få massvis med julklappar..JAG!!! hehe nä, de kommer våran fantastiska dotter att få..<3 Iaf från mamma o pappa. Ska bli skönt att få komma bort lite, åker nog redan på onsdag så att vi övernattar hos min svärmor i Halmstad så att vi slipper gå upp i ottan för att komma iväg..Gott med sovmorgon :P Nä, de kanske är dags att gå ner i källaren lite o försöka att hitta våran andra fjärrkontroll till tven i sovrummet bland över 50 bananlådor:S Lyckat!!!
//Ha en fortsatt trevlig vecka om jag inte kikar in här o skriver lite innan vi åker lr när vi har kommit hem ifrån Gekås=)
//Emma<3

Sjukhus/Föräldraträff

Kategori: Allmänt

Imorse så var de dags för Wilma att bli röntgad pga av sina höfter, hon åkte dit med sin pappa medans jag var hemma o kurerade mig till senare. Dom fick inga svar efter röntgen för deras datasystem hade tydligen kraschat 10 minuter efter att Wilma hade tagit sina bilder.  Så dom skulle ringa till oss om de var nått med höfterna så vi får väl vänta o se helt enkelt. 14.15 så var de dags att ha en träff med våran Föräldragrupp=) Temat idag var mat och sen satt vi o pratade om hur våra barn var o hur gott dom sover om nätterna osv, satt i 3 timmar inne på BVC o pratade, hade hur mycket som helst att prata om o de var riktigt skönt att få prata med människor som sitter i samma båt som vad vi gör.. o inte bara att vi har barn i samma åldrar utan mycket annat som vi har gemensamt. Glädjer mig så mycket att vi kan prata så öppet om saker o ting! Äntligen så har man fått bekräftelse om vissa saker som stämmer ganska så jävla bra. Massa saker ska vi göra tillsammans o de ska bli sååå himla kul, bara längtar nu:)
Att få människor kan få en att må så himla bra de är ofattbart plus dom 2 människorna som jag har i mitt liv dagligen<3
Känner att de är slut på all negativitet o bara se framåt med positiva steg (självklart kommer man ha dåliga dagar men vem har inte de)
Imorgon så är de torsdag (vart har veckan tagit vägen) och då ska jag(vi) ut o gå igen..ska börja att ta hand om mig som jag gjorde förr i tiden så att min rygg kan bli bra igen håller tummarna för de.
Nu blir de Hell´s Kitchen för mig medans älsklingen har valt att sitta inne i datarummet med Wilma i famnen för att få henne att sova för natten..sen blir de KANSKE ett varmt bad o bara koppla av o njuta av resten av kvällen :)
Såhär kan man oxå sova om man är trött på allt^^Busfia<3
Ha de gott//Emma

Solens vackra dag.

Kategori: Allmänt

Jaha, en ny dag har börjat o jag är fortfarande jävligt förkyld, önskar att det kunde vara över nu så att man är pigg o alert på de man ska på imorgon, då behöver jag verkligen all energi kan jag få. Ska försöka att kurera mig så bra de går idag, mår lite bättre än va jag gjorde igår då var jag typ helt borta o helt slut:S Älsklingen har oxå varit förkyld men hans var på väg bort för ett par dagar sen men nu så har han kanske fått tillbaka de bara för att både Wilma & jag är förkylda :( Kommer att gå runt här och hoppa emellan oss men Wilma mådde mycket bättre igår hon var inte alls så förkyld som hon var i söndags för då var de hemskt att se henne när hon var så förkyld o de var första gången som hon var sjuk, men de klarade vi oss igenom med lite hjälp av alvedon=)
Åhh, vad jag har ett behov av att gå ut då.. men de får jag inte för älsklingen o de kan jag väl hålla med om för de ska tydligen vara ganska så kallt ute o då stannar jag hellre inne o blir frisk än att jag ska gå ut o bli ännu sjukare men men vi får se om jag känner mig lite bättre framåt eftermiddagen kvällen så kanske jag går ut en sväng men då ska jag ha på mig varma kläder o min underbara sjal lr halsduk lr vad man ska kalla den:P
Nä, nu så ska de bli frukost här för mig o kolla vidare på våra bästa år=)
//Emma

BVC

Kategori: Allmänt

Varit på bvc med Wilma idag hon skulle få sina sprutor för vaccination bland annat. Hon var hur lugnt o go som helst när vi vägde o mätte henne men sen så fort som Anna-Clara hade stuckit henne med den första sprutan så började hon skrika o sen så när själva vaccinet kom ja då skrek hon som bara den:( Blev så ledsen i själen när hon skriker så, har aldrig hört att hon har gjort de förutom när hon får vissa sprutor o de gör dom flesta barn..Men vi fick gå in i de "Röda rummet" en stund så att Wilma kunde lugna ner sig lite o få lite mat men hon somnade i min famn istället och efter en stund så gick vi ut tull bilen igen där pappa fanns...När vi kom hem igen så gosade vi lite med henne så att hon lugnade ner sig o de gjorde hon ganska så fort sen:) Men de är så hjärtskärande att höra hur ens barn skriker hysteriskt o de finns inget som man kan göra för stunden som hjälper utan man får vänta dom få sekunder som de tar att fixa sprutorna o sen ta upp henne o försöka att prata lugnt o sansat med henne. Hon var så duktig mammas o pappas lilla charmtroll=) Älskar henne så mycket att de finns inte ens i ord.
Har även badat henne idag som en liten extra belöning (även fast att vi badar henne ett par gånger i veckan) för att få en lite mamma o dotter tid och pyssla om bara henne, hon somnade vid 8 tiden o var helt slut. Men jag längtar redan tills hon vaknar imorgon bitti =)
Sitter just nu och kollar på Hell´s Kitchen och herregud vilket gäng dom har hittat detta året, den ene e ju fan korkare än de andre^^ Kan man ju undra vem som kommer att klara sig hela vägen till finalen?
//En lycklig tjej!<3

Lite av varje!

Kategori: Allmänt

Vad har hänt de senaste? Jo, i lördags (2okt) så var de öppet hus på Sötåsen så då åkte vi dit o träffade massvis med folk o pratade med lärarna igen och jag kände verkligen att jag längtade tillbaka när jag gick där o kollade på allt som man själv hade gjort under tiden som vi gick där. Tiden går så fort.. slutade 06 o kan knappt tro att de har gått så lång tid redan. Men men någon gång så är de ju dags att gå vidare=) hehe
I söndags (3okt) så hade vi dop för Wilma i Nicolai kyrkan här i Lidköping och de var hur fint dop som helst.. Våran prinsessa klarade sig hur fint som helst o kan ni tänka er JAG läste i kyrkan bland hur många människor som helst, trodde aldrig att jag skulle göra de men de gick hur bra som helst fast att benen skakade som bara den. Alla klara de sig så bra i kyrkan.. Dagen blev hur lyckad som helst o speciellt att pappa var närvarande och stöttade mig. När allt var slut o jag stod o pratade med lite folk så kommer de fram en äldre kvinna o hennes dotter o man och kramar om mig och jag blev hur förvånad som helst..sen så säger hon att hon har varit min dagmamma hur ofta händer de att vi är i samma kyrka just den dagen? Dom var tydligen där för gudstjänsten men sen när dom fick höra mitt namn så stannade dom kvar o då när vi kom in så hade Inger sagt de att men herregud de är ju Emma:) Snacka om att jag blev helt paff av att se dom där, tårarna började att komma, har ju inte sett dom på gud jag vet inte när sist. Mottagningen efteråt gick som smeck, alla blev nöjda (tror ja) och massa presenter fick Wilma=) Känns superskönt att äntligen ha de fixat så nu kan man lägga de bakom sig o blicka framåt.
Lite bilder från dopet!
Faddrarna: Pierre & Sandra
Här blir prinsessan döpt
Familjen Andersson/Holmgren=)