Mamma till Wilma

Haha!

Kategori: Allmänt

Rubriken har ingenting med texten att göra. I förrgår kväll så var älsklingen iväg och basta med ett gäng o jag satt här hemma med en sovande dotter (trodde ja). Hon sov bara i 20 minuter sen så började hon gallskrika o jag rusade in till henne för att se vad som hade hänt o tog bort täcke o skulle lyfta upp henne o herregud va varm hon var.. Så jag satte mig i soffan med henne för att lugna ner henne o prata lugnt med henne men de hjälpte inte ett dugg förens en halvtimme senare, då skulle ja se om hon hade feber o hur mycket.. Jag visste ju redan att hon hade feber iofs men hon brukar vara varm när hon vaknar men de går alltid över men icke denna gång! Tog tempen o hon hade 38.8 o jag blev helt konstigt för hon slutade inte att skrika så jag skickade iväg ett mess till älsklingen om att han fick ringa mig..sagt o gjort.. berättade att hon hade feber o att jag ville att han kom hem ifall att de skulle bli värre. Så Linus tror jag de va som skjusade hem honom.. o precis när han kommer hem så har jag äntligen fått Wilma till att lugna ner sig. Gav henne alvedon o satt o gosade med henne o den hjälpte ett tag men sen när vi skulle gå o lägga oss så fick hon sova i våran säng så vi hade koll på henne under natten. Blev inte mycket sömn den natten men va gör man inte! Dagen efter så var hon lite piggare men inte jättemycket.. Men de blev mycket bättre på kvällen sen. Så nu är hon som vanligt igen:) Skönt de. Men nu så är ju vi dåliga då.. Roland är ganska så förkyld men ändå så ska han ut o fara..ingen lugn stund på honom inte.. hehe. Tur att vi har honom när vi själv inte riktigt vill vara med.
Ja, vad händer idag.. Jo jag ska försöka att göra mig i ordning o se när Roland kommer hem om vi kan gå ut en sväng så att vi kommer ut. Fast jag vet inte om jag väntar tills han kommer hem..de återstår att se:)
Nu ska jag gå o se om Wilma har somnat om igen..Bye bye

Snart besök.

Kategori: Allmänt

Sötisen här har precis vaknat o sitter nu i mitt knä o gosar för fulla muggar.. =)Mysigt. Får även lite besök senare i eftermiddag=) Annars så har vi städat lite så att de är fint till julen nu när vi inte är hemma. Så på torsdag så åker vi till mamma o är där till juldan. Nu ska jag sätta mig o se på teven o ta de lite lugnt innan besöket kommer.
Ha en bra dag=)
//Emma & Wilma

Ny vecka o nya utmaningar :)

Kategori: Allmänt

Vi vaknade väldigt sent här hemma idag..Gick upp vid 1 tiden trodde jag skulle dö när jag fick se va klockan var:O Upp o göra i ordning gröt till lilla fröken o slänga i mig en liten lätt frukost så att jag klarade mig någolunda under dagen. Gick iväg till Willys för att handla lite mat men halvägs så kommer Älsklingen på att han hade glömt plånboken hemma så de var bara för honom att gå tillbaka=) Handlingen inne på Willys tog rätt så kort tid..Sen så begav vi oss iväg o handla lite mer på Hjertbergs:P hehe Har även varit o köpt ett modem som var välbehövt. Köpt en massa julkappar till våran underbara dotter=) Kom hem vid 6 tiden ungefär o de var hur gott som helst att få sätta sig ner o bara ta de lilla lugna.. Har en väldigt pratglad tjej i soffan som inte vill sova för fem öre, hon sov nästan hela tiden så de är väl inte så konstigt om hon inte är trött just nu..
Imorgon så ska vi städa här på förmiddagen för på eftermiddagen så får vi besök som ska komma o fira mig i efterhand lite grann:) Nu ska jag sätta mig o gosa med Wilma o se klart på Morden i Sandhamn!
//Emma<3

Längesen

Kategori: Allmänt

Var ett bra tag sen jag skrev något här, men de har varit så mycket så jag har inte haft orken heller. Efter mycket velande fram o tillbaka så har jag bestämt att vi ska fira julen hos min mamma enbart för att jag vill att hon ska angagera (stavning) mer i Wilma än va hon har gjort de senaste halvåret. Tycker att de är synd för innan Wilma föddes så var de så mycket prat om att hon skulle besöka oss hel tiden att vi skulle tröttna på henne.. Oj de kan man ju säga att de var ifrån tomma intet för hon har inte setts till sen Wilma döptes (3:e okt) Kan inte är hela världen för er kanske men min mamma har aldrig varit speciellt angelägen i mig heller sen jag flyttade hemifrån. så de är därför som jag har tagit detta beslut, vet att alla inte riktigt tyckte om detta men nu så verkar dom förstå att de är för Wilmas skull som jag gör detta!
Annars så va händer.. Jo, de är min födelsedag idag=) HURRA till mig! Men ska fira den på Tisdag istället:)
Vi mår bra här hemma alla 3 plus alla katter=) Just de ja, kanske inte ska berätta detta men va fan..Blev erbjuden att gå hos en psykolog oxå... Kanske ni tror att de handlar om mig men de gör de iofs men stösta delen handlar faktiskt om min mamma o hur jag ska kunna bearbeta henne utan att jag ska få skuldkänslor så fort jag pratar med henne o de tycker jag är skitbra hoppas bara att de lönar sig denna gång! Orkar inte ha ett helvete med henne längre.. de tar en STOR del av mitt liv! Vill bara att få må bra o pyssla om min lilla goda familj så gott de går:) Alltid lika underbart.
Har en hel del kvar att berätta men de får bli en annan gång!!
//Emma<3