Mamma till Wilma

BVC

Kategori: Allmänt

Varit på bvc med Wilma idag hon skulle få sina sprutor för vaccination bland annat. Hon var hur lugnt o go som helst när vi vägde o mätte henne men sen så fort som Anna-Clara hade stuckit henne med den första sprutan så började hon skrika o sen så när själva vaccinet kom ja då skrek hon som bara den:( Blev så ledsen i själen när hon skriker så, har aldrig hört att hon har gjort de förutom när hon får vissa sprutor o de gör dom flesta barn..Men vi fick gå in i de "Röda rummet" en stund så att Wilma kunde lugna ner sig lite o få lite mat men hon somnade i min famn istället och efter en stund så gick vi ut tull bilen igen där pappa fanns...När vi kom hem igen så gosade vi lite med henne så att hon lugnade ner sig o de gjorde hon ganska så fort sen:) Men de är så hjärtskärande att höra hur ens barn skriker hysteriskt o de finns inget som man kan göra för stunden som hjälper utan man får vänta dom få sekunder som de tar att fixa sprutorna o sen ta upp henne o försöka att prata lugnt o sansat med henne. Hon var så duktig mammas o pappas lilla charmtroll=) Älskar henne så mycket att de finns inte ens i ord.
Har även badat henne idag som en liten extra belöning (även fast att vi badar henne ett par gånger i veckan) för att få en lite mamma o dotter tid och pyssla om bara henne, hon somnade vid 8 tiden o var helt slut. Men jag längtar redan tills hon vaknar imorgon bitti =)
Sitter just nu och kollar på Hell´s Kitchen och herregud vilket gäng dom har hittat detta året, den ene e ju fan korkare än de andre^^ Kan man ju undra vem som kommer att klara sig hela vägen till finalen?
//En lycklig tjej!<3

Kommentarer


Kommentera inlägget här: